Not almak için Xiaomi Pad 6 vs Redmi pad Pro vs s9FE

ChessMaster

Hectopat
Merhaba. Üniversite öğrencisiyim, 2. sınıfa geçtim. Not almak ve ders çalışmak için bir tablet bakınıyorum, o yüzden tabletin kalemi önemli. Xiaomi ve Redmi'nin kağıt üzerindeki özellikleri Samsung'dan çok daha iyi (ekran kalitesi ve özellikle işlemci performansı) ama kalemleri Türkiye'de satılmıyor. Diğer markaların ürettiği kalemlerin kalitesinin veya gecikmesinin de ne kadar iyi olacağını bilmiyorum. Kullanan var mı? Yoksa Samsung mu tavsiye edersiniz?

Xiaomi'nin tablet modellerine kalem satışı yok diye biliyorum. Olsa bile türkiyede yok yurtdışından 2 ayda 2 katı fiyatına falan geliyor. O yüzden illa üçünden birini alacaksanız S9FE en mantıklı tercih olur ama bütçe verirseniz yardımcı olabiliriz.

S9FE+ alma ihtimalim de olabilir. Bütçem 10-15k aralığı. Uzun ömürlü olmasını sağlayacak kadar güçlü bir işlemci ve iyi bir not alma deneyimi önceliklerim, teşekkürler.
Hocam Exynos 1380 Orta segment bir işlemci sadece ağır oyunlarda biraz ısınma yaptığını duydum. Ama ne kadar uzun ömürlü olur bilemiyorum en azından 2-3 sene garanti götürür sonrasında yavaşlamalar başlayabilir sonuçta 8 Gen 2 ya da M2 den bahsetmiyoruz.

Yeni konular

Geri
Yukarı