Note 10S kamerası çalışmıyor

BayMuffin

Kilopat
Hocalarım öncelikle merhaba. Sorunun asıl sahibi babam ve ben de internette araştırsam da çözümü bulamadığım için buraya yazıyorum. Sorun bugün 15-20 dakika önce başladı. Normalde sıkıntısızdı lakin güncellemeden sonra dokunmatik sadece parmağımı ön kameraya bastırınca çalışmaya başladı. Model olarak Xiaomi Note 10 s kullanıyor. En yakın zamanda cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yazdıklarınızı okuduğumda sorunun tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Kameranız mı çalışmıyor, dokunmatiğiniz mi arızalı yoksa her ikisi de mi mevcut? Eğer cihazda darbe yoksa sorun büyük ihtimal güncelleme sırasında oluşan bir hatadan kaynaklanıyor.

Cihazı yeniden başlatın. Sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Sorun çözülmedi ise hard reset atmanızı önereceğim. Telefondaki verilerinizi yedekledikten sonra telefona hard reset atın ve sıfırdan kurulum yapın. Sorun hala düzelmediyse servise başvurmanız gerekiyor.

Efendim, öncelikle tekrar anlatayım. Telefon, güncelleme yaptıktan sonra dokunmatik ekranı algılamamaya başladı lakin parmağımı kameranın üstüne koyunca dokunmatik çalışıyor saçma bir şekilde. Yeniden başlatmak konusuna gelince, maalesef ki yapamıyorum çünkü güç tuşuna basılı tuttuktan sonra yeniden başlat ve kapat ekranı gelmesine rağmen kapatamıyorum. İlk çıkan ekranda kapata basabiliyorum lakin ikinci bir defa daha basmam gerekiyor ve sıkıntı da orada. Hard reset konusuna gelirsek onu bilmiyorum malum telefonla çok vaktim olmuyor.

Telefonu kapatmak için kapat düğmesine kapatma yazıları çıktıktan sonra basılı tutmaya devam edin. Tahminimce yaklaşık 15-20 saniyeye kadar telefon kapanacaktır sonra tekrar açarsınız ve sorunu kontrol edersiniz.

Eğer sorun devam ediyorsa ve verilerinizi yedeklemeyi başarırsanız hard reset atmanızı öneririm. Şöyle bir video buldum sizin için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…