Note 14 T Pro vs POCO X7 Pro

Bütçe
22500

TRANLLAD

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler yarın telefon alacağım, aklımda POCO X7 Pro vardı ancak bir abimin tavsiyesi üzerine 14 t Pro almak aklıma yattı. Biraz arada kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Oyun oynayan biriyim alacağım yer iki telefonu da aynı fiyata satmakta.

Mi 14t Pro gündelik yaşam, POCO X7 Pro oyunda götürür. Sizin için POCO X7 Pro daha iyi olur.

Son düzenleme:
@fefdeff Ne alaka oyunda X7 Pro götürür? 14T Pro donanım olarak çok daha güçlü bir model X7 Pro'ya göre. Birinde Dimensity 9300+ var, diğerinde Dimensity 8400. Kamera tarafında da 14T Pro net daha üstün.
Hocam bir yanlış anlaşılma var çünkü note 14 t pro diye bir model yok. Muhtemelen benzer bütçe olduğu için Redmi note 14 pro modelini kastetti yoksa Mi 14 t pro her anlamda üstün.

Hocam bir yanlış anlaşılma var çünkü note 14 t pro diye bir model yok. Muhtemelen benzer bütçe olduğu için Redmi note 14 pro modelini kastetti yoksa Mi 14 t pro her anlamda üstün.
Üzgünüm mi 14t pro olacaktı. Bide yanlış cevabı alıntılamışsınız.

Herkese iyi günler yarın telefon alacağım, aklımda POCO X7 Pro vardı ancak bir abimin tavsiyesi üzerine 14 t Pro almak aklıma yattı. Biraz arada kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Oyun oynayan biriyim alacağım yer iki telefonu da aynı fiyata satmakta.
Her türlü 14T pro. Çoğu konuda memnun eder fazlasıyla.

@win98 Biliyorum Note 14t Pro diye bir model olmadığını. 14T Pro yazdım zaten.

Kanka poco telefonlar özel olarak optimize edilmişlerdir. O yüzden daha iyi oluyorlar.
Daha iyi olduğu falan yok, dağlar kadar fark var iki yonga arasında. Net şekilde 14T Pro çok daha üstün bir cihaz.

Geri
Yukarı