Büşranur Yoctopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Temmuz 2023 #11 328914 dedi: Telefon hala açılmıyor mu? Servis mi söyledi bunu? Genişletmek için tıkla... Şarj alıyormuş ama hemen kapanıyormuş kısa devre oluyormuş yani. İçi açılacak işlemcisine bakmak için birkaç güne haberi gelir
328914 dedi: Telefon hala açılmıyor mu? Servis mi söyledi bunu? Genişletmek için tıkla... Şarj alıyormuş ama hemen kapanıyormuş kısa devre oluyormuş yani. İçi açılacak işlemcisine bakmak için birkaç güne haberi gelir
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.332 Makaleler 12 Çözümler 59 18 Temmuz 2023 #12 Büşranur dedi: Şarj alıyormuş ama hemen kapanıyormuş kısa devre oluyormuş yani. İçi açılacak işlemcisine bakmak için birkaç güne haberi gelir Genişletmek için tıkla... Anladım geçmiş olsun. umarım ciddi bir şey yoktur.
Büşranur dedi: Şarj alıyormuş ama hemen kapanıyormuş kısa devre oluyormuş yani. İçi açılacak işlemcisine bakmak için birkaç güne haberi gelir Genişletmek için tıkla... Anladım geçmiş olsun. umarım ciddi bir şey yoktur.
Keciorenli Femtopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #13 Aynı durum benimde başıma geldi. 2. tel olarak kullanıyordum. Ne düşme oldu nede başka birşey durup dururken kendi kendiğine telin ekranı gitti.
Aynı durum benimde başıma geldi. 2. tel olarak kullanıyordum. Ne düşme oldu nede başka birşey durup dururken kendi kendiğine telin ekranı gitti.