Note 3 Güncelleme

Yapmalısın. Güncel bir telefon her zaman iyidir. Şahsen ben o güncellemeyi yaptım memnunum.

@SerhaTGvn çünkü güncelleme android versiyonu ile ilgili bir güncelleme değil. Güncelleme Galaxy Note 3'e başta KNOX 2.0 güvenlik özelliği olmak üzere Download Booster ve Çocuk Modu gibi Galaxy S5 'te bulunan bazı özellikleri getiriyor.

Teşekkürler Yeni özellikleri gordum.Aslinda istedigim S5 gorunumude gelmesiydi ama ilerde oda olur inş. Birde sorum olucak knox la ilgili yardimci olurmusunuz nasil kullanilir bilmiyorum.Anlatim videosuda bulamadim.

Arkadaslar bende Note3 9005 yurtdışı telefon mevcut, fakat o bahsi geçen 185 mbLık güncelleme hala gelmedi. Telefonum rootsuz bu arada. Fikri olan var mı?

Teşekkürler Yeni özellikleri gordum.Aslinda istedigim S5 gorunumude gelmesiydi ama ilerde oda olur inş. Birde sorum olucak knox la ilgili yardimci olurmusunuz nasil kullanilir bilmiyorum.Anlatim videosuda bulamadim.

Knox'u kullanmayı bende öğrenemedim henüz.
Telefonun güvenliği için hazırlandığını okumuştum telefonu aldığımda fakat kullanmaya başlayacakken bir şifre seçiyorsun daha sonra ayarlarda işin bitiyor uygulamayı denemek için açıyorsun fakat Knox'u kapatırken bizden seçtiğimiz şifreyi istemeli ki başkası Knox'u kapatıp telefonumuza bakmasın muhtemelen Samsung görevlileri burada da hata yapmış.

Arkadaslar bende Note3 9005 yurtdışı telefon mevcut, fakat o bahsi geçen 185 mbLık güncelleme hala gelmedi. Telefonum rootsuz bu arada. Fikri olan var mı?

Bölgelere göre güncelleme geç veya erken gelebiliyor bu Samsung ile ilgili bir durum er yada geç güncelleme gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…