Note 4 Kılıf Seçimi

@SypeR hocam telefonu aldığım anda orijinal jelatini aldım. Cama sizinde dediğiniz gibi hiç içim ısınmadı. İnceleme videolarında falan 1 2 mm'lik bir fark oluyor cam ve ekran arasında. Bir forumda üye telefonu düşürmüş, açık kalan alandan çatlamış camı. Tek korkum Spigen kılıfla ekranı patlatmak, vallahi bir arada iki derede kaldım. :)
Ekran kırılacaksa her türlü kırılır. Onu hiç bir şey engelleyemez. Ama Samsung'un orijinal jelatinini de hafife almayın. Piyasadaki çoğu temperli cam veya darbe emici diye geçinen ürünlerden daha fazla emme ve sağlam kalma özelliği mevcut. Babamın Note 2'den biliyorum. :)

Yani Capsule model kılıf ile sol üst köşenin kenarından toprak zemine, asfalta, telefonu takla attırarak yine asfalta düşürdüm. Allah'a şükür gram zarar gelmedi, ne telefona ne de kılıfa.

Ekran kırılacaksa her türlü kırılır. Onu hiç bir şey engelleyemez. Ama Samsung'un orijinal jelatinini de hafife almayın. Piyasadaki çoğu temperli cam veya darbe emici diye geçinen ürünlerden daha fazla emme ve sağlam kalma özelliği mevcut. Babamın Note 2'den biliyorum. :)

Yani Capsule model kılıf ile sol üst köşenin kenarından toprak zemine, asfalta, telefonu takla attırarak yine asfalta düşürdüm. Allah'a şükür gram zarar gelmedi, ne telefona ne de kılıfa.

Hocam bu yorumun üzerine ne kapaklı kılıf ne de tempered glass alırım. Şu kılıfı sipariş ediyorum o zaman. :)

Spigen Neo Hybrid Samsung N9100 Galaxy Note 4 Mavi Kılıf | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım benim kardeşimdede Note 4 var oda bu arka kapagı kullanıyor. Samsung Galaxy Note 4 New Iron Shield Series Koruyucu Arka Kapak Silver - Verus gerçekten memnun ama sadece arka kapakla bitmiyor olay yani ekran koruyucu filmde alıcaksın şu kırılmaz mı diyorlar. Darbe emicimi ne. Ondan al telefonu kapaklı kılıfsız korumak istiyorsan. Eger sadece bu marka degil bir sürü marka var bence iyice araştır güzel bi kap seç madem okadar para vericeksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı