Note 5 "cihaz sıfırlandı. Devam etmek için..." sorunu

urbanplanner

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Note5 cihaz kullanıyorum cihazı wipe data kısmından komple sıfırladım telefon ilk aldığım gibi başlangıç sayfasına döndü adımları takip ederken sıra Google hesap doğrulayın adımına geldi e posta adresimi ve şifremi girmeme rağmen bu adımı geçemiyorum " Bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihaza senkronize edilen bir Google Hesabı ile oturum açın." yazısı mevcut ekranda telefonumu kullanamıyorum. Cihazda daha önce başka gmail hesabı kullanmadım. Cihazı sıfırlamadan önce gmail güvenliği için şifremi değiştirmiştim. Değiştirdiğim şifreyi girdiğim zaman bu uyarıyı veriyor. Başka gmail ile giriş yapmama izin vermiyor. Bazı sitelerde okuduğum kadarıyla gmail, google 72 saat güvenlik açısından girişe izin vermiyor deniyor ama çok mantıklı gelmedi bana. Yıllardır kullandığım hesabıma şimdi neden giriş yapamıyorum? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

"Wipe data factory reset" yaptınız mı hocam ?

Hocam bu videodan yardım alabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer kamerada "Download" kısmı yok ise biraz ingilizce ile aşağıdaki şu yorumdan yararlanabilirsiniz;
Bruno Pedrosa2 hafta önce
Hi, I don't know if it works with other programs but I downloaded to my PC samsung Sidesync. You can jump the lock screen and those camera stuffs he say in the video. When you start your device and get the wifi connection you just need to plug your device with an usb cable to your computer. After that it should appear to open with Samsung Apps/Google Chrome/Ethernet and you just select Samsung Apps and then follow all the steps on the video. It worked for me in a Samsung Galaxy Grand Prime

Benim de arkadaşım aynı sorunla karşılaşmıştı.
Reset attıktan sonra bu videodaki yöntemi uyguladım ve işe yaradı. Hatta videonun yapımcısı türk, bi sorun olursa onunla iletişime geçebilirsin. Yapamazsan özel mesaj at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…