Note 8, Huawei Mate 10 Pro veya iPhone 8 Plus

RecepY.

Hectopat
Yer
Burdur
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Yeni bir telefon almak istiyorum lakin hangisini seçmem gerektiği konusunda kararsızım. Aklımda ki modeller şunlar: Note 8, Huawei Mate 10 Pro, iPhone 8 Plus. Kafam daha çok Note 8'e kaydı kalemi, super amoled ekranı ve kamerada daha iyi bir kontrast oranı olduğu için lakin; bir yandan Mate 10 Pro 'nun yapay zekası ve iyi bir kamerası var, iPhone 8 Plus'ın uzun kullanım ömrü, stabilitesi ve kamerada daha yüksek fps değeri var. Dediğim gibi kararsız kaldım. Bu konuda yardımcı olan siz okuyuculara şimdiden teşekkür ederim. Ha bu arada, görüşlerinizi tarafsız belirtirseniz müteşekkir olurum.

.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorudaki taraflardan biri için cevap basit. Eğer iOS kullanmak istiyorsan ve Android'in bazı "alışıldık" ufak özgürlükleri senin için çok önemli değilse iPhone 8 Plus alabilirsin. Önceki telefonum 7 Plus'ı kullanırken istediğim bazı şeyleri yapamamam yüzünden iOS'den nefret etmiştim. Tekrar Android'e geri döndüm.

Note 8 ve Mate 10 Pro arasından tercihimi Note 8'den yana kullandım. Mate 10 Pro güzel telefon ama çok fazla eksiği olan bir telefon aynı zamanda. IP68 sertifikası yok, ekran çözünülürlüğü Note 8'e göre düşük, Bluetooth 5.0 yok, 3.5mm kulaklık yuvası yok, Micro-SD kart desteği yok, kablosuz şarj özelliği yok ve hangi nesil Gorilla Glass kullanıldığı da açıklanmadı sanırım. 4400 TL gibi bir parayı bu kadar eksiği olan bir telefona vermek açıkçası bana mantıklı gelmedi, onun yerine bundan bile daha uygun fiyata Note 8 bulabilecekken hiç mantıklı değil bence.

iOS istiyorsan iPhone 8 Plus, Android kullanmak istiyorsan Samsung Note 8 almanı öneririm.

Son düzenleme:
Mate 10 Pro alın. IP67 sertifikası var yeterli, Micro SD kart'a gerek yok zaten içinde deli gibi yüksek kapasitede depolama var. BT 5.0 kullanan cihazlar daha yaygınlaşmadı gerek yok. Ekran çözünürlüğünün düşük olması uzun vadede avantaj sağlar ancak ekranı gayet güzel ve kaliteli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modeller arası fiyat olarak aralarda uçurumlar var, fiyat performans olarak Note 8 almak çok daha mantıklıdır. Note 8 3400 TL fiyatlarına bulunuyorken, Mate 10 PRO 4200 TL civarlarında. IOS almak istersen 8 Plus düşünebilirsin. Mate 10 PRO ve 8 Plus o fiyatları hak etmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı