- Makaleler
- 2
Merhabalar. Sizce Note 8 Pro mu yoksa mi 9T mi, sadece özellik olarak karşılaştırırsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
On numara cevap.CPU ve GPU olarak Note 8 Pro daha iyi. Ekran, kamera ve batarya olarak 9T daha iyi. İki model arasındaki fiyat farkı az 9T öneriyorum.
Hocam Mi 9T'yi abim kullanıyor, memnun ama ben pek beğenmedim. Hocam parmak izi okuması ekranın içne gömülü, bu özellik güzel elbette ama çok seri okuduğu söylenemez, bazen de parmak izini okumuyor. Parmak izinin telefonun yanında veya arkasında olduğu kadar hızlı okumuyor. Abim pek takmadığı için sıkıntı olmuyor ama ben pek beğenmedim. Hocam abimin biri de Samsung Note 10 Lite almıştı, onda da parmak izi ekranın içine gömülü, açıkçası pek seri okumuyor. Hocam ekranda, ekran koruyucusu olması belki bir tık daha hızlı, işlevsel olur ama ekran koruyucusu olunca pek iyi olmuyor. Samsung A71 telefonunda da parmak izi ekranın içine gömülü, Donanımhaber'de telefonu kullananların yorumlarına baktım, millet parmak izinden şikayetçi, "Telefona ekran filmi takınca parmak izini okumuyor, pek seri okumuyor, arada okumuyor." gibi söylemler söylüyorlar.Merhabalar. Sizce Note 8 Pro mu yoksa mi 9T mi, sadece özellik olarak karşılaştırırsanız sevinirim.
Hocam Mi 9T'yi abim kullanıyor, memnun ama ben pek beğenmedim. Hocam parmak izi okuması ekranın içne gömülü, bu özellik güzel elbette ama çok seri okuduğu söylenemez, bazen de parmak izini okumuyor. Parmak izinin telefonun yanında veya arkasında olduğu kadar hızlı okumuyor. Abim pek takmadığı için sıkıntı olmuyor ama ben pek beğenmedim. Hocam abimin biri de Samsung Note 10 Lite almıştı, onda da parmak izi ekranın içine gömülü, açıkçası pek seri okumuyor. Hocam ekranda, ekran koruyucusu olması belki bir tık daha hızlı, işlevsel olur ama ekran koruyucusu olunca pek iyi olmuyor. Samsung A71 telefonunda da parmak izi ekranın içine gömülü, Donanımhaber'de telefonu kullananların yorumlarına baktım, millet parmak izinden şikayetçi, "Telefona ekran filmi takınca parmak izini okumuyor, pek seri okumuyor, arada okumuyor." gibi söylemler söylüyorlar.
Kötü hocam, Note 8 Pro modelinde ki parmak izi okuyucu kötü, ekranın yanında olanlar güzel ama. Hocam Mi 9T'de yüz tanıma da diğer telefonlara göre pek kullanışlı değil, stabil de değil. Telefon "Pop-ap" kameraya sahip olduğu için rakiplerine göre çok kullanışlı olmuyor.Ekran içindeki parmak izi okuyucular kasa üzerindeki parmak izlerine göre elbette yavaş kalıyor ama bunun için 9T tercih etmemek doğru olmaz, nitekim yüz tanıma var sonuç olarak. Note 8 Pro modelinin parmak izi okuyucusu boyut olarak küçük ve tam kameranın yanında bu yüzden bu modelde de parmak izi kullanmak rahat değil, ikide bir insanın eli kamera merceklerine değiyor, Note 8 Pro modelindeki parmak izi okuyucusunun konumlandırması kötü.
Hocam Note 9S neden düşünmüyorsunuz? Özellik yönden Note 8 Pro daha iyi, orası doğru ama Note 9S daha yeni ve bataryası daha iyi. Türkiye'de Migros'ta satılıyor, kısa zamanda Hepsiburada gibi büyük çaplı sitelere de gelir diye düşünüyorum.Eyvallah teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.