HannibalX Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 Samsung Galaxy Note 8 telefonumu gece şarja taktıktan sonra sabah bakınca ekran açık kalma süresi kendiliğinden kısalıyor. Ben normalde 2dk açık kalması şeklinde ayarlarım ama kendisi 30 saniyeye indiriyor. Sizce nedendir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2022
Samsung Galaxy Note 8 telefonumu gece şarja taktıktan sonra sabah bakınca ekran açık kalma süresi kendiliğinden kısalıyor. Ben normalde 2dk açık kalması şeklinde ayarlarım ama kendisi 30 saniyeye indiriyor. Sizce nedendir?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #2 AMOLED panele sahip olduğu için olabilir, ek olarak pil tasarrufunu açıyor musunuz? Ya da optimize ediyor musunuz? Bunlarda sebep olabilir. Artı 0 Eksi
AMOLED panele sahip olduğu için olabilir, ek olarak pil tasarrufunu açıyor musunuz? Ya da optimize ediyor musunuz? Bunlarda sebep olabilir.
KS KS HannibalX Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #3 Umut Nas dedi: AMOLED panele sahip olduğu için olabilir, ek olarak pil tasarrufunu açıyor musunuz? Ya da optimize ediyor musunuz? Bunlarda sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefon otomatik optimize ediyor günlük olarak. Pil tasarrufunu ise fazla kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: AMOLED panele sahip olduğu için olabilir, ek olarak pil tasarrufunu açıyor musunuz? Ya da optimize ediyor musunuz? Bunlarda sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Telefon otomatik optimize ediyor günlük olarak. Pil tasarrufunu ise fazla kullanmıyorum.