Note 9'a Karşı Telefon Önerisi

Makaleler
3
Daha fazla  
Note 9 almayı düşünüyorum fakat kararsızım, sonuçta 6500 TL az bir fiyat değil. 6500 TL üzerine çıkmadan ondan daha iyi bir telefon varsa ve önerirseniz bakmak isterim. Çok telefon kullanan birisi değilim, cebimden alıp masaya koymak için bir de şarkı dinlemek için istiyorum. Şu an ki telefonum da bu işi görüyor yani x telefon da işinizi görür o kadar para vermeyin demeyin, lütfen. Sadece garantisi sıkıntı olmasın bir de Apple önermeyin malum dolardan dolayı Apple'a karşı çıkılıyor ben de almayacağım ama gerçekten karşı çıkılmasaydı aklımda İPhone 8 Plus ve Earpods almak vardı.

Cebinizden alıp masaya koymak tek amacınız ise önermeyin demenize rağmen şiddetle apple öneriyorum, zira tek amacınız bu ise çevrenizdeki insanlar o elma logosunu büyük bir zenginlik ve statü göstergesi olarak görüyor olmalılar.
Dolarmış şuymuş buymuş çok takmayın, aldığınız telefona bile karışacak değiller ya. Sonuçta telefonu alırken devlete verginizi ödüyorsunuz, yani devletinize de para kazandırmış oluyorsunuz.

Cebinizden alıp masaya koymak tek amacınız ise önermeyin demenize rağmen şiddetle apple öneriyorum, zira tek amacınız bu ise çevrenizdeki insanlar o elma logosunu büyük bir zenginlik ve statü göstergesi olarak görüyor olmalılar.
Dolarmış şuymuş buymuş çok takmayın, aldığınız telefona bile karışacak değiller ya. Sonuçta telefonu alırken devlete verginizi ödüyorsunuz, yani devletinize de para kazandırmış oluyorsunuz.
Haklısınız da almışken X varken 8 Plus almak biraz mantıksız ama X o fiyatı hak etmiyor arkadaşlarım 5500'e almışken.

X varken 8 Plus almak mantıksız değil. 8 Plus kullanıyorum, gayet memnunum. Ancak ben size ne Note 9, ne de 8 Plus öneriyorum. Önerim S9+’ dan yana.

Bence dediğime bak tekrar cevap yaz bana. Note 9 gereksiz bence.
Dediğinize baktım da görüntü farkı var, dediğim gibi gereksiz falan önemli değil. Şimdi gidip de niye bu konuyu açtınız demeyin, rica ediyorum. Ben sadece bu fiyata daha iyi özelliklerde veya daha iyi görüntüsü olan bir telefon var mı diye açmıştım konuyu.

Yeni S serisi Şubat gibi çıkacak. Beklemeni öneririm 9. seriyi çok boş bir şekilde geçirdi. 10. seride özenmezse Samsung'un zararına olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı