Note 9'dan hangi cihaza geçmeliyim?

Geçecek olsam Note 10+ seçerdim ama (bana göre) mantıksız bir hamle olur bu. Zaten elimde Note 9 gibi bir canavar bulunuyor, uzun zaman beni idare edecek bir telefon. Siz telefonu değiştirmek mi istiyorsunuz yoksa sadece fikirleri mi merak ettiniz?

Note 9'dan hangi cihaza geçilir? Eğer geçecek olsaydınız hangi cihaza geçerdiniz? Lütfen yorumlarınızı belirtin teşekkürler.

Eskiyi getir yeniyi götür kampanyası olan bir yer bulursan telefonunu verip üstüne 100 belki 200 daha ekleyip yeni bir şeyler alabilirsin. ( NOT: Vatan bilgisayar hariç Note 9'a 2900 lira değer biçmek ne 2. el fiyatı hiçbir yerde 3000'den aşağı değil.)

Eskiyi getir yeniyi götür kampanyası olan bir yer bulursan telefonunu verip üstüne 100 belki 200 daha ekleyip yeni bir şeyler alabilirsin. ( NOT: Vatan bilgisayar hariç Note 9'a 2900 lira değer biçmek ne 2. el fiyatı hiçbir yerde 3000'den aşağı değil.)
Zaten öyle yapacam hocam. Takas gibi. Dur bakalım yeni telefonlar gelsin de. Şimdilik gerçekten gözümün kestirdiği yok. Note 9'dan memnunum ama Android bi garip geliyor halen. Misalen uygulama ve oyun kalitesinde. Sanki emulatör kullanıyorum gibi geliyor. iOS'ta böyle değil. Ama iOS da pahalı orası ayrı.

Şuan iPhone X var ve androide geçmeyi düşünüyorum bende. Yeni çıkacak Samsung Galaxy S serisini bekliyorum artık adı S 11 olur mu bilmem. Yeni Note 10 telefonlar bana göre olmadığı için bekliyorum size de tavsiye ederim

Ülkemize gelseydi Oneplus 7 Pro derdim, fakat ülkemizde bu cihazı almanın tek yolu garantisiz almak maalesef.
Onun dışında telefonunuz halen daha çok başarılı. Sizi üzen, size yetmeyen bir kısmı varsa ona göre öneri yapalım.
Hâlen daha "power user" olarak isimlendirilen kullanıcılar için en iyi cihaz seçeneklerinden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı