Note2 akıllı kapak uyumsuzluğu

mstftrl34

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ben telefonuma akıllı kapak aldım(Note2). Yalnız şöyle bi sorunum var. Akıllı kapağı takılı halde iken gelen aramalara cevap verebiliyorum. Fakat üstteki ekran çalışmıyor. Kapağı kapattığımda saat gözükmüyor. Resim bana ait değildir örnek vermek için yükledim. Resimdede gördüğünüz gibi 2 ekranlı kapak ve alttaki çalışıyor. Üsttekinde saat vb göstermesi gerekirken ekran kapalı duruyor. Lütfen yardım edin.

7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Note 2 için ne orijinal ne de merdiven altı akıllı bir kapak üretilmedi. Çünkü onun için sensör gerekiyor diye biliyorum. S4 ten sonra S wiew kapaklar cıktı.

Sanırım Note 2 için ne orijinal ne de merdiven altı akıllı bir kapak üretilmedi. Çünkü onun için sensör gerekiyor diye biliyorum. S4 ten sonra S wiew kapaklar cıktı.
Ne alaka sensor değilki bir tür metal çip var çok basit bir şey çakmaları dolu. Arkadaştaki çakmadır büyük ihtimal ve çip yoktur sahtedir veya. Onun için bir uygulama vardı ama ismini hatırlayamadım uygulama sayesinden görünüyordu ekran.

Note 2 için Akıllı Kapak yok. Resmi olarak olmayan bir şeyi nasıl getirtmeyi planlıyorsunuz? Akıllı kapak için S View çipi gerekli.

Bu arada görselde ki cihaz Note 3 veya S4.

Zaten şu ana kadar s serisinde var diye biliyorum. Ama boyutu falan aynıydı. Bende aldım. Alt kısmı arama geldiğinde gayet iyi çalışıyor ama üst kısmı çalışmıyor. Bu arada yeni note2 güncellemesinde s wiev desteği olucak diye bir haber okudum. Doğru mudur?

Yardımın için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı