Notebook etiketi sökülürse garantisini etkiler mi?

Laptop'un markası neydi? Ben yine de sökülmesini tavsiye etmiyorum. Kesin bir yol yok onu bilmek için. Firmaya göre değişir.

Sorun olmaz hocam çıkarabilirsiniz.

ASUS ROG STRIX G15 yazıyor o etiketin üstünde.

Laptop'un markası neydi? Ben yinede sökülmesini tavsiye etmiyorum. Kesin bir yol yok onu bilmek için. Firmaya göre değişir.
Grundig. Arçelik markası. Garanti de evimin hemen yanındaydı. Bırakıp eve gittim. Eve vardığımda beni aradılar. Hdd bozulmuş yenisini sipariş ettik dediler.1 hafta sonra aldım.

Grundig. Arçelik markası. Garanti de evimin hemen yanındaydı. Bırakıp eve gittim. Eve vardığımda beni aradılar. Hdd bozulmuş yenisini sipariş ettik dediler.1 hafta sonra aldım.
Bilmiyorum belki kontrol etme gereği bile duymamışlardır. Ama aynı şeyi diğer firmalarda yapacaklarını sanmam.

Bilmiyorum belki kontrol etme gereği bile duymamışlardır. Ama aynı şeyi diğer firmalarda yapacaklarını sanmam.
İçini açman falan belki garantiyi götürür de etiketin garantiyi etkilediğini hiç duymadım. Yine söken arkadaşlarım oldu. Sorun yaşamadılar hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…