Notebookta 3440x1440 çözünürlük nasıl ayarlanır?

Liooooo

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Warp WRP34-165-W
WARP WRP34-165-W model monitörü satın aldım. 3440x1440 çözünürlüğü destekliyor ama Notebook'a bağladığımda 1920x1080'den öteye gidemiyorum. İş için aldım ve mecburen Notebook'a bağlamam gerekiyor. Ayrıca herhangi bir sürücüsünü bulup yükleyemiyorum, Aygıt Yöneticisi “zaten yüklü” diyor. Bilgisi olan var mı, yardımcı olabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücülerinizi üreticinin websitesinden güncelleyin. Kablonuzu değiştirip tekrar deneyin, bir DP kablosu varsa daha iyi olur.

Ekran kartı sürücülerinizi üreticinin websitesinden güncelleyin. Kablonuzu değiştirip tekrar deneyin, bir DP kablosu varsa daha iyi olur.
Cevap için teşekkürler. Üretici sitesinde maalesef sürücü yok. Notebook'da yalnızca HDMI girişi olduğu için bu şekilde bağlamak zorundayım. DP girişli bir bilgisayar bulabilirsem orada da deneyeceğim, birde bir ucu DP bir ucu HDMI kablo bulabilirsem onunla deneyeceğim. Şu anlık elimde başka çare yok maalesef.

HDMI 2.0 kabloya sahipseniz 4K 120Hz desteklemesi lazım.

Elimdeki HDMI "High Speed", 2K 240hz, 4K 60Hz diyor ama 1080'in üzerine çıkamıyorum.

HDMI 2.0 kabloya sahipseniz 4K 120Hz desteklemesi lazım.
Elimdeki HDMI "High Speed", 2K 240hz, 4K 60Hz diyor ama 1080'in üzerine çıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…