tetrahidrokannabinol
Hectopat
Anakarta gömülü olan 8 GB RAM zaten Dual Channel bandında çalışıyor. Ekleme yapacağınız Dual Channel RAM ile birlikte Dual Channel bandında kullanmış olabileceksiniz.
teşekkür ederim, ben de 8+8 düşünüyorum ama 16gb taksam ne olur diye merak ettim tekrardan teşekkürlerOyun için mi yükseltme yapacaksınız?
MX450 için 16 GB RAM yeterde artar bile 24 GB RAM gereksiz olur. Ayrıca RAM'dan dolayı darboğaz yaşamadığınız takdirde 8+8, 8+16 ya göre 3-4 FPS daha fazla veriyor.
Anakarta gömülü olan 8 GB RAM zaten Dual Channel bandında çalışıyor. Ekleme yapacağınız Dual Channel RAM ile birlikte Dual Channel bandında kullanmış olabileceksiniz.
Teşekkür ederim, ben de 8+8 düşünüyorum ama 16 GB taksam ne olur diye merak ettim tekrar teşekkürler.
8+8 Dual Channel'de tam çalışacaktır. Ama diğer yöntemle beraber Single bandına dönebilir.
8+8 Dual Channel'de tam çalışacaktır. Ama diğer yöntemle beraber Single bandına dönebilir.
Şu an 8+8 sizi uzun zaman götürür hocam. Fazla masraf yapmanızıda istemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.