Çözüldü Noter devir ucretlerine zam mi geldi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kubicayir

Decapat
Daha fazla  
Bugün motosiklet aldim. Devir ucretini 1500 diye hatirliyorum. Internetten baktigimda da oyle gozukuyor. Benden 2139 TL almislar baska bir şey ile ilgileniyordum.

Dosya Ekleri

• IMG_0408.jpeg
    IMG_0408.jpeg
    143,5 KB · Görüntüleme: 28
Çözüm
Devir ücreti toplamı zaten 1.549,64 TL tutmuş üstüne karşılaştırma + Noter ücreti ve KDV eklenince çıkan ödemeniz de 2139 TL. Bir yanlışlık yok aslında.
Motor sıfır mı başkasından devir mi? Anladığım kadarıyla sıfır sıfır ise bu normal.

Hayir ilk sahibinden aldim.

Devir ücreti toplamı zaten 1.549, 64 TL tutmuş üstüne karşılaştırma + noter ücreti ve KDV eklenince çıkan ödemeniz de 2139 TL. Bir yanlışlık yok aslında.

Daha onceden devir aldigimda 1500 vermistim o kafami karistirdi (2024'un sonunda), zam gelmediyse ne bu anlamadim?

Son düzenleyen: Moderatör:
2025 itibarıyla motosiklet devir ücretleri 2.139 TL şeklindedir. Bu, plaka değişim ücretini de içine alır. Noter ücretleri genellikle alıcılar tarafından ödenir.

Sıfır ve İkinci El Motosiklet Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yaptığım hesaplama ile tutarlı sonuç çıkıyor hocam. Dediğim gibi bir yanlışlık yok, motorsiklet devir teslim ücreti artmış ne yazık ki.

Geri
Yukarı