Nothing Phone 1 vs Honor 90

Her cihazda olumsuz yorum bulabilirsin bu Apple cihazlar içinde geçerli sorun olmasa bile kesinlikle bu paraları hak eden cihazları yok aşırı derecede gereksiz pahalılar herşeyde en diyebileceğin bir yanları yok.
Sorunlu ürünler kullanıcıların eline gelebiliyor vs. hatta en çok arıza bildirimi yapılan marka Samsung' dur örneğin.

Yine de senin cihazdan beklentilerine göre bu paraları vermenin israf olduğunu düşüyorum bende Panel ve Bataryaya önem veriyorum örneğin bütçe olarak 40 bin bandlarına da çıkabilirim ama gerekli bişey değil benim açımdan bu kadar para vermek cihaza sonuçta beklentiye uygun en ucuz ve iyi cihazı tercih etmek daha önemlidir bence.

Kimi yerde 2.2 kimisinde 3.1 yazıyor.

Burası 2.2 demiş
Burası 3.1 demiş
Bu yorumunuza kesinlikle katılıyorum, iyi olsa bile bir sorunda dolayı kötüleyebilir ama fazla kaynak yok piyasada, yazılımı nasıldır acaba bu konuda bilginiz var mı ? İşletim sistemi ne ki bir de bunun ?

Evlenecek kişinin para biriktirmesi lazım, hele ki bu ekonomik ortamda. O yüzden ilk öncelik para harcamamak olmalı eğer telefon ihtiyacı elzem değilse. Elzemse 2. öncelik düşük ücretli iyi performans verebilecek cihazlar olmalı diye düşünüyorum.

Evlenecek kişinin para biriktirmesi lazım, hele ki bu ekonomik ortamda. O yüzden ilk öncelik para harcamamak olmalı eğer telefon ihtiyacı elzem değilse. Elzemse 2. öncelik düşük ücretli iyi performans verebilecek cihazlar olmalı diye düşünüyorum.
tam da burada beni durduruyor işte NP1 üstündeki fiyatlar. NP1 aldığımda ve Iphone 11 + Airpods Pro + Watch 7 satınca +'ya bile geçeceğim o yüzden NP1 şık ve yeterli gözüküyor ama işte yeni bir üretim olduğu için sorunlu mudur kaynak bulamadım pek maalesef.

tam da burada beni durduruyor işte NP1 üstündeki fiyatlar. NP1 aldığımda ve Iphone 11 + Airpods Pro + Watch 7 satınca +'ya bile geçeceğim o yüzden NP1 şık ve yeterli gözüküyor ama işte yeni bir üretim olduğu için sorunlu mudur kaynak bulamadım pek maalesef.
Yakınınızda Teknosa mağazası varsa gidip cihazı incelemenizi öneririm.

11 bin altı cihaz bakarım dersen şöyll öneride bulunabilirim.

1- Redmi Note 12 Pro 5G (İthalatçı diye yurt dışı cihaz satıyorlar genelde sorun değilse tercih edilebilir)
2- Samsung A34 (Tasarımı kötü ama kamera tatmin edici işlemcisi fiyat bandı için iyi yukarıdaki cihazla aynı)
3- Honor X9a ( Paneli iyi, Dayanıklık konusunda iyi, Batarya konusunda iyi işlemci iş görüyor kötü video performansı var)
4- Redmi Note 11 Pro 5g (Honor ile benzer sayılır Honor' un panel bununda Kamera iyi birbirlerine karşı)

@Genzonzi Honorda kulaklık hediyeside varmış şuan Hepsiburada' da.

Buraya baktınız mı?

Bunu satan Teknosa resmi satıcısı değilki mağzada bulamaz.

11 bin altı cihaz bakarım dersen şöyll öneride bulunabilirim.

1- Redmi Note 12 Pro 5G (İthalatçı diye yurt dışı cihaz satıyorlar genelde sorun değilse tercih edilebilir)
2- Samsung A34 (Tasarımı kötü ama kamera tatmin edici işlemcisi fiyat bandı için iyi yukarıdaki cihazla aynı)
3- Honor X9a ( Paneli iyi, Dayanıklık konusunda iyi, Batarya konusunda iyi işlemci iş görüyor kötü video performansı var)
4- Redmi Note 11 Pro 5g (Honor ile benzer sayılır Honor' un panel bununda Kamera iyi)

@Genzonzi Honorda kulaklık hediyeside varmış şuan.

Bunu satan Teknosa resmi satıcısı değilki mağzada bulamaz.
Baktım şehrimdeki teknosa mağazasında gözüküyor o yandan sorun yok. 11 bin altı bakmıyorum ya o kadar da düşemem, ios gibi bir işletim sisteminden geçmeyi düşünüyorum çünkü o baya bi çarpar beni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı