Genzonzi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bu yorumunuza kesinlikle katılıyorum, iyi olsa bile bir sorunda dolayı kötüleyebilir ama fazla kaynak yok piyasada, yazılımı nasıldır acaba bu konuda bilginiz var mı ? İşletim sistemi ne ki bir de bunun ?Her cihazda olumsuz yorum bulabilirsin bu Apple cihazlar içinde geçerli sorun olmasa bile kesinlikle bu paraları hak eden cihazları yok aşırı derecede gereksiz pahalılar herşeyde en diyebileceğin bir yanları yok.
Sorunlu ürünler kullanıcıların eline gelebiliyor vs. hatta en çok arıza bildirimi yapılan marka Samsung' dur örneğin.
Yine de senin cihazdan beklentilerine göre bu paraları vermenin israf olduğunu düşüyorum bende Panel ve Bataryaya önem veriyorum örneğin bütçe olarak 40 bin bandlarına da çıkabilirim ama gerekli bişey değil benim açımdan bu kadar para vermek cihaza sonuçta beklentiye uygun en ucuz ve iyi cihazı tercih etmek daha önemlidir bence.
Kimi yerde 2.2 kimisinde 3.1 yazıyor.
Burası 2.2 demiş
Burası 3.1 demişHonor 90: specs, benchmarks, and user reviews
Honor 90 – full specifications, battery, camera, display, and performance tests. User and expert reviews.nanoreview.net
![]()
Honor 90 5G smartphone review: Display- and storage giant
Is this still midrange? Honor equips the 90 with 12 GB of RAM, a 200 MPix sensor and a large OLED panel. Our review clarifies whether this comes at the cost of compromises.www.notebookcheck.net