Nothing Phone (2) alınır mı?

Bütçe
25000
İyi Sosyaller,

Bildiğiniz üzere bu ay itibariyla Nothing Phone 2 resmen tanıtılacak ve satışa çıkacak. Tasarımını çok beğendiğim bir marka. Evet yeni bir marka biliyorum, ilk çıkan Nothing Phone 1 modelinde yaşanan bazı stabillik problemlerinden de haberdarım ancak yeni model hem bir amiral gemisi ayarında olacak hem de yazılımsal-donanımsal olarak belirli bir stabilize yakalanır gibime geliyor. Almayı düşünüyorum açıkçası. Hem bu konuda sizin fikirlerinizi almak istedim.

Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
NP1'de pek bi stabilizasyon problemi yok hatta aksine cihaz akıyor ama bazı kullanıclar panel tarafında sorun yaşamış sanırım. Ben +8 aydır NP1 kullanan birisi olarak NP2'ye çok sıcak bakmamaya başladım. Yeni glyphs ışık düzeni çirkin olmuş bence ve ön kamerayı köşeden ortaya almaları da çok iyi bir karar sayılmaz benim için. Bunlar öznel şeyler ama 3. kamera olarak telefoto kamera eklemelerini beklemiştim o da yok. Artık daha güçlü stero hoparlör, daha yüksek suya dayanıklılık sertifikası, daha hızlı şarj, 5000 mAh batarya, daha iyi ön kamera gibi şeyleri de es geçerseler NP1 ile arasında çok bir fark kalmayacak. Sorunun cevabını telefon çıkınca ve TR fiyatı açıklanınca netleşir. Mesela NP1 tasarım-malzeme kalitesi-optimizasyon konusunda mükemmel bir cihaz ama TR fiyatı 13k bantlarına gerilemeden çok öneresim gelmiyor işlemciden ve markanın yeniliğinden ötürü. İstersen telefon çıktığında etiketleyebilirsin beni tekrar değerlendirmek için.

Senin yerinde olsam S23 alırdım. Piyasada bilinen bir marka varken yeni bir markanın cihazını almak bence ciddi bir risk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…