Nothing Phone 2 bootloopa girdi

BaltimorX

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, yurt dışı IMEI kayıtlı bir Nothing Phone 2 var elimde ve root gösterdiği için internette biraz araştırma yaptıktan sonra telefona APK Magisk indirip yeni sürümü kurup reboot ettim cihazı ve yeniden başlatma döngüsüne girdi cihaz. Recovery modedan wipe data yaptım ancak sorun çözülmedi. Uzun süredir uğraşıyorum bir türlü çözemedim. Ne yapmam gerekiyorsa adım adım anlatarak yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Asıl sorunum banka uygulamalarının root tespit edip çalışmaması ve telefonun güncelleme almaması idi ve telefon açılırken boot loader kilidini açık olduğunu söyleyen uyarıyı veriyor her seferinde. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Telefona başka bir cihaza ait IMEI atıldığından dolayı, IMEI repair nasıl yapıldı bootloader'ın kilidi nasıl açıldı bunların hepsini cihazı aldığınız yerde veya bu işlemleri yapan kişiye ulaşsanız daha iyi olur.

Telefona başka bir cihaza ait IMEI atıldığından dolayı, IMEI repair nasıl yapıldı bootloader'ın kilidi nasıl açıldı bunların hepsini cihazı aldığınız yerde veya bu işlemleri yapan kişiye ulaşsanız daha iyi olur.
Cihazı sarı siteden almıştım. İmei atanın kim olduğu bilmiyorum maalesef. Telefonu aldığımda yeni sıfırlanmıştı ve nothing os 2.1 de Android 13 de idi ve bahsettiğim güncelleme ve bankacılık uygulamaları ile ilgili sorunları vardı. Öğrenciyim ucuza aldığımı düşünerekten geri vermemiştim o zaman salaklığıma. İstanbulda(tercihen Anadolu yakasında) ilgilenebilecek güvenilir telefoncu varsa oraya götüreyim yoksa işin içinden çıkamayacağım gibi duruyor. Nothing yeni bir marka olduğu için xiaomi gibi imei ve rom larla ilgili fazla bir şey bulunmuyor internette.

Cihazı sarı siteden almıştım. İmei atanın kim olduğu bilmiyorum maalesef. Telefonu aldığımda yeni sıfırlanmıştı ve nothing os 2.1 de Android 13 de idi ve bahsettiğim güncelleme ve bankacılık uygulamaları ile ilgili sorunları vardı. Öğrenciyim ucuza aldığımı düşünerekten geri vermemiştim o zaman salaklığıma. İstanbulda(tercihen Anadolu yakasında) ilgilenebilecek güvenilir telefoncu varsa oraya götüreyim yoksa işin içinden çıkamayacağım gibi duruyor. Nothing yeni bir marka olduğu için xiaomi gibi imei ve rom larla ilgili fazla bir şey bulunmuyor internette.
Aldığınız kişiye başvurma dışında bir seçenek yok gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı