Nothing Phone kendi galeri uygulaması yokmuş

Uygulama var aslinda sadece Google'in kendi uygulamalarini kullaniyor. Yani birisi IPhone'dan Samsung'a gecse nasıl Samsung'un kendi galeri, rehber vs. tarzi uygulamasini kullanmis oluyorsa sen de Nothing'e gecince saf Android ile geldigi icin Google uygulamalarini kullanmis oluyorsun.

Aslında Huawei'ye Google gelse saatlerine Google Wear OS vs, hiçbir telefona markaya bakmam, gelmediği takdirde Xiaomi dışına çıkmam artık, Redmi Note 11 Pro Plus satacaktım vazgeçtim şu an eski telefondayım Note 10 Pro, Note 11 Pro Plus'a HyperOS gelsin yükleyip format atıp taşıyacağım Note 11 Pro Plus'a telefonu.

Şu an var ya aşırı derecede şarj sorunu yaşıyorum Note 10 Pro 1 saatten fazla sürüyor şarjı, Note 11 Pro Plus'ta 17 dakikada %20'den %100 yapıyordum bir de gün boyu kullanıyordum.

Kamera benim için önemli ama şarj konusuda çok önemli oldu Note 11 Pro Plus'tan sonra vallaha bu saatten sonra en kötü 80W ve üzeri olmalı şarj hızı.

HyperOS gelsinde kurup geçeyim Note 11 Pro Plus'a.

Xiaomi özellikle ön kamera işini çözsün yeter arka kamerayı çözmüş zaten şu an Note 13 Pro Plus ön kamerada S21 Plus'tan daha iyi kardeşim alınca test ettik ama S21 Plus ön kamerada Note 13 Pro Plus'ı fersah fersah geçiyor.

Xiaomi'ye çok alıştım geçen haftalarda neredeyse Honor 90 alacaktım ondanda vazgeçtim, ilk Xiaomi telefonum MI8 Lite'tı.

Bugün para olsa iPhone 15 Pro 6.1, Samsung S24, Xiaomi 14.

Vallaha Xiaomi 14 alır geçerim.

Aslında Huawei'ye Google gelse saatlerine Google Wear OS vs, hiçbir telefona markaya bakmam, gelmediği takdirde Xiaomi dışına çıkmam artık, Redmi Note 11 Pro Plus satacaktım vazgeçtim şu an eski telefondayım Note 10 Pro, Note 11 Pro Plus'a HyperOS gelsin yükleyip format atıp taşıyacağım Note 11 Pro Plus'a telefonu.

Şu an var ya aşırı derecede şarj sorunu yaşıyorum Note 10 Pro 1 saatten fazla sürüyor şarjı, Note 11 Pro Plus'ta 17 dakikada %20'den %100 yapıyordum bir de gün boyu kullanıyordum.

Kamera benim için önemli ama şarj konusuda çok önemli oldu Note 11 Pro Plus'tan sonra vallaha bu saatten sonra en kötü 80W ve üzeri olmalı şarj hızı.

HyperOS gelsinde kurup geçeyim Note 11 Pro Plus'a.

Xiaomi özellikle ön kamera işini çözsün yeter arka kamerayı çözmüş zaten şu an Note 13 Pro Plus ön kamerada S21 Plus'tan daha iyi kardeşim alınca test ettik ama S21 Plus ön kamerada Note 13 Pro Plus'ı fersah fersah geçiyor.

Xiaomi'ye çok alıştım geçen haftalarda neredeyse Honor 90 alacaktım ondanda vazgeçtim, ilk Xiaomi telefonum MI8 Lite'tı.

Bugün para olsa iPhone 15 Pro 6.1, Samsung S24, Xiaomi 14.

Vallaha Xiaomi 14 alır geçerim.

Xiaomi'nin arayuz sakat ya ne olacagi belli degil. Gelen guncellemeler de cihazin icinden geciyor performans ve batarya olarak. Nothing 2a'nin bataryasi cok iyi bir de 1000 pil devrinde bile yuzde 90 uzeri pil sagligi vaat ediyor aslinda tam senlik cihaz. Kamera tarafinda da uzmez cunku. Pili iyi giden bir cihazsa 30-45W hizli sarj bile gayet yetiyor ki 2a'da 45W mevcut. Alismak dedigin nedir ki insan nelere alismiyor.

Xiaomi'nin arayuz sakat ya ne olacagi belli degil. Gelen guncellemeler de cihazin icinden geciyor performans ve batarya olarak. Nothing 2A'nin bataryasi cok iyi bir de 1000 pil devrinde bile yuzde 90 uzeri pil sagligi vadediyor aslinda tam senlik cihaz. Kamera tarafinda da uzmez cunku. Pili iyi giden bir cihazsa 30-45W hizli şarj bile gayet yetiyor ki 2A'da 45W mevcut. Alismak dedigin nedir ki insan nelere alismiyor.

Doğru aslında olabilir zira inceledikten sonra çok beğendim telefonu sadece 1'i inceledim gerçi ama hepsi benzer sonuçta.

2A 6.78 inç ben büyük ekran istiyorum zaten daha iyi olur, diğer konuda yazmıştım okudun mu bilmiyorum, ön kamera S21 FE ayarında ise benim için kafi.

Ama her şeyden önce borcu eritmem lazım, 19.000₺ ek hesap ve 25.000₺ kredi kartı borcu var, harici 70.000₺ kredi borcu var, kredi borcu neysede ek hesap ve kredi kartı kapatmam lazım oda eylül ayı gibi kapanacak eylül ayında alırım artık, şimdi alırsam evin yolunu bulamam.

Geri
Yukarı