Nothing Phone'a Custom ROM kurulmalı mi?

Eldrithc

Hectopat
Güvenlik güncellemesi vb olarak takıntım yok ancak Android 16 özelliklerine erişmek fena olmazdı. Custom ROM ne tam olarak bilmiyorum, Android 16 kullanabilecek oluyorum sanırım kurduğum zaman. Sizce kurulmalı mı? NP1 telefonum.

Güvenlik güncellemesi vb olarak takıntım yok ancak Android 16 özelliklerine erişmek fena olmazdı. Custom ROM ne tam olarak bilmiyorum, Android 16 kullanabilecek oluyorum sanırım kurduğum zaman. Sizce kurulmalı mı? NP1 telefonum.

Neden Custom ROM kurmalısın?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Custom ROM nasıl kurulur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayrıca tek eksisi şu garantin devre dışı kalıyor başka işletim sistemi kurduğundan.

Neden Custom ROM kurmalısın?

Custom ROM nasıl kurulur?

Vaktim olduğu zaman izleyeceğim hocam teşekkürler. İzlemeden önce zahmet olmazsa kısa bir anlatma şansınız var mı? Android 16 mi oluyor mesela? Nothing OS çok hoşuma gidiyor ayrıca bazı şeyler hariç, gidecek Nothing OS değil mi?

Vaktim olduğu zaman izleyeceğim hocam teşekkürler. İzlemeden önce zahmet olmazsa kısa bir anlatma şansınız var mı? Android 16 mi oluyor mesela? Nothing OS çok hoşuma gidiyor ayrıca bazı şeyler hariç, gidecek nothing OS değil mi?

Andoid 16 olur mu orasına tam hakim değilim her ROM'da farklı bu ama şuankinden daha yüksek ve güncel ve de en önemlisi güvenlik güncellemeleri almanızı sağlayacak Custom ROM.

Ayrıca telefonun kontrolü tamamen sende tonla ayar var her şeyi kendi kafana göre ayarlayabiliyorsun.

@Michael_Kaiser hocam sizle aynı telefonu kullanıyor arkadaş.

Custom ROM kurmak istiyormuş sizde istiyordunuz gereksiz mesaj olmasın diye ayrı konu açın demiştim buraya yazabilirsiniz.

Andoid 16 olur mu orasına tam hakim değilim her ROM'da farklı bu ama şuankinden daha yüksek ve güncel ve de en önemlisi güvenlik güncellemeleri almanızı sağlayacak Custom ROM.

Ayrıca telefonun kontrolü tamamen sende tonla ayar var her şeyi kendi kafana göre ayarlayabiliyorsun.
Sağolun hocam tekrardan, bakacağım müsait zamanda. Bu arada sizde custom rom varsa ss atabilir misiniz zahmet olmazsa menüyü vb? Merak ettim siz öyle anlatınca.

Sağ olun hocam tekrardan, bakacağım müsait zamanda. Bu arada sizde Custom ROM varsa SS atabilir misiniz zahmet olmazsa menüyü vb? Merak ettim siz öyle anlatınca.

Ben şu anda Honor 400 kullanıyorum garantisi devre dışı kalmasın diye yüklemedim ama @Atakan K hocam ve @Bayram Tempest hocamda Custom ROM var onlar atsın veya bir şey eklemek istiyorlarsa eklesinler.

Atakan hocamın profilinde 2 tane Custom ROM'un SS'i var bakabilirsiniz.

@Eldrithc bu arada bu Custom ROM öyle gözüküyor diye sadece öyle demek değil bir sürü tema var istediğiniz şekle sokabilirsiniz.

@wraxos woo etiket için teşekkür ederim.

@Eldrithc AOSP arayüzlü ROM kuracaksınız sanırım, aşağıdaki gibi bir ana ekranınız olur.
Şu anda tabletin şarjı yok, doldurup başka görseller atacağım.

Screenshot_20250627-222604_crDroid Home.png

Bu fotoğraf crDroid'e ait. Altaki Google arama çubuğu Google uygulamasını indirdiğiniz an geliyor ve isterseniz kapatabiliyorsunuz.

@wraxos woo etiket için teşekkür ederim.

@Eldrithc AOSP arayüzlü ROM kuracaksınız sanırım, aşağıdaki gibi bir ana ekranınız olur.
şu anda tabletin şarjı yok, doldurup başka görseller atacağım.

Eki Görüntüle 2614839

Bu fotoğraf CrDroid'e ait. Altaki Google arama çubuğu Google uygulamasını indirdiğiniz an geliyor ve isterseniz kapatabiliyorsunuz.

CrDroid'de bankacılık uygulamaları çalışıyor mu?

Benim kullandığm ROM'da çalışmıyor, SafetyNet'ten dolayı olduğunu sanıyorum. Fix dosyaları var internette ancak hiç denemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı