Güvenlik güncellemesi vb olarak takıntım yok ancak Android 16 özelliklerine erişmek fena olmazdı. Custom ROM ne tam olarak bilmiyorum, Android 16 kullanabilecek oluyorum sanırım kurduğum zaman. Sizce kurulmalı mı? NP1 telefonum.
Neden Custom ROM kurmalısın?
Custom ROM nasıl kurulur?
Vaktim olduğu zaman izleyeceğim hocam teşekkürler. İzlemeden önce zahmet olmazsa kısa bir anlatma şansınız var mı? Android 16 mi oluyor mesela? Nothing OS çok hoşuma gidiyor ayrıca bazı şeyler hariç, gidecek nothing OS değil mi?
Sağolun hocam tekrardan, bakacağım müsait zamanda. Bu arada sizde custom rom varsa ss atabilir misiniz zahmet olmazsa menüyü vb? Merak ettim siz öyle anlatınca.Andoid 16 olur mu orasına tam hakim değilim her ROM'da farklı bu ama şuankinden daha yüksek ve güncel ve de en önemlisi güvenlik güncellemeleri almanızı sağlayacak Custom ROM.
Ayrıca telefonun kontrolü tamamen sende tonla ayar var her şeyi kendi kafana göre ayarlayabiliyorsun.
Sağ olun hocam tekrardan, bakacağım müsait zamanda. Bu arada sizde Custom ROM varsa SS atabilir misiniz zahmet olmazsa menüyü vb? Merak ettim siz öyle anlatınca.
@wraxos woo etiket için teşekkür ederim.
@Eldrithc AOSP arayüzlü ROM kuracaksınız sanırım, aşağıdaki gibi bir ana ekranınız olur.
şu anda tabletin şarjı yok, doldurup başka görseller atacağım.
Eki Görüntüle 2614839
Bu fotoğraf CrDroid'e ait. Altaki Google arama çubuğu Google uygulamasını indirdiğiniz an geliyor ve isterseniz kapatabiliyorsunuz.
Benim kullandığm ROM'da çalışmıyor, SafetyNet'ten dolayı olduğunu sanıyorum. Fix dosyaları var internette ancak hiç denemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.