Notlarımı düzeltebilir miyim?

9. sınıfta ortalamam 94 civarıydı, şu an 10. sınıfım ve teşekkür belgesi için çırpınıyorum. Böyle gidersen 10'da ciddi anlamda zorlanırsın. Sen diğer sınavlardan elle tutulur bir şeyler al (özellikle edebiyat 41 kalmamalı), sözlüleri de sayarsak geçersin. Ama dediğim gibi 10. sınıf 9'dan da sıkıntı. Hazırlıklı ol.

Ortaokuldan alışamadım, liseye geçince dersler artınca da sarsıldım. Artık düzenli bir çalışma ile halledeceğim. Şu anki notlarım bayağı düşük ama her dersi sınır not ile geçeceğimi düşünüyorum.
Dersleri geçmekten başka bir şansım yok.

11 gün 18-24 arası çalış tabii istiyorsan, sen istemedikten sonra olmaz benim lafımla.
Çalışırım ama o 7 saatin 7 saatinide verimli kullanamam.

@@333365

Çok konuştum biliyorumda bir soru sormak istiyorum(bilerek kalın yazmıyorum).​

Dün matematik sınavı ve bu günde edebiyat sınavına girdim, matematikten 86 alıp beni geçirecek bir not beklemiyorum hem de sorumluluğa girme yılsonu puanına göre olduğu için 2.dönem için proje almıştım arada sırada tahtayada kalkıyordum derstede pek konuşmam o yüzden sözlümün yüksek gireceğine inanıyorum. Edebiyata gelirsek 33 soruya vaktim yetmedi açıkçası 20 soru falan yapabildim, hem uzun hem de zor olunca yapamadım. Edebiyatta matematik için söylediklerim geçerli (sınavdan alacağım puan değil, öğretmen ile olan konuşmam vb.) Edebiyatta geçeceğimi düşünüyorum. Yarın sınav olmadığı için diğer sınavlara çalışıyorum, diğer derslerde daha iyi bir performans göstereceğimi düşünüyorum.11.sınıfta bölüm seçerken vb. durumlarda bu notlarım fazlasıyla etkiler mi?
Ve son tüm derslerden sorumluluğa girmek varmış, öğretmenler tüm 9'lara aynı yalanı söylemiş :D
Buraya kadar okuyup değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Notlarını düzeltebildin mi? Ne yaptın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı