Nova 5 alınır mı?

Tr_temhA

Hectopat
Fikir danışmak istiyorum bu yüzden biraz uzun yazacağım. Şu an Anker Q10i kullanıyorum kulaklıktan gayet memnunum ama padi dökülmeye başladığı için yeni kablosuz ve pedi değişebilen bir kulaklık almayı düşünüyorum. Kulaklık için 5K verebilirim bu civarlarda da en mantıklı seçenek Nova 5. ama şu anki kulaklığımı kullanırken düşündüm ve Nova 5 için 5K bayılmanın gerekli olup olmadığını sorguladım. Kulaklığı genellikle oyun, film-dizi ve müzik için kullanıyorum.

Oyunlarda öyle aşırı derecede uçanı kaçanı duyacak kadar ses kasma gibi bir fantezim yok sadece birisi gelince en azından ayak sesini duyayım yeter. Bu şartlar altında Q10i bile yetiyorken 5K bayılıp (Nova 5 şu an 6K indirim olursa bence olmaz olursa ancak öyle alabilirim) Nova 5 mi almalıyım yoksa 3K civarına Anker Q30 gibi bir kulaklık alıp onunla mı yetinmeliyim?

Klavye için ekstra 2K ayırmıştım kulaklık için 3K harcarsam 2K artacak ve bunu da eklersek 3-4K civarına düzgün bir mouse ve klavye alabilirim. Bu arada şu an oyun ağırlıklı kullanıyorum ama 2 ay sonra eğer yerleşirsem üniversiteye gittiğimde gündelik kullanım biraz daha ağır basacak bunu da göz önünde bulunduruyorum. Sizce ne yapmalıyım 5K verip Nova 5 veya artık ne varsa onu almak mı yoksa Anker Q30 gibi 3K civarına düzgün bir kulaklık alıp kalan parayı da ekipmanla değerlendirmek mi? Bu şartlar ve kriterler açısından hangisi mantıklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…