NOVA-6600XT vs Mantis-6600XT vs Tebilon Vega RX 6700 vs Leo 5T12-PCÜstadı

Hocam nova-RX 6600 XT sistemin de PSU yerine RAM'i yükseltsem olur mu çünkü güncelleme yapmayacağım sisteme RAM'e gelirsek tanıdıklar Adata'nın RAM'ini alma demişti.

Adata sorun yaratmaz ama illa değiştirmek istersen HyperX Fury yapabilirsin RAM'i.

Frisby FC-9310G 650W 80 Plus 120mm RGB fanlı mid-Tower Gaming kasa da 4 tane fan var hocam ama mesh değil tabii ki sizce hangisi daha iyi olur tercih olarak. Ayrıyetten tebliondan alırsam 2tb hdd ve sıvı soğutucu ile beraber 17.300tl yapıyor diğer sitelerde bu seçenekler yok
Bende bu sistemi almak istiyorum ama Sinerji'nin sargasınımı yoksa PC hocasının Hero sunumu yoksa bu sistemimi alsam kararsızım.

Bu bütçede kasayı MX350 mesh yapıp bu sistemi alırdım ben:

Frisby FC-9310G 650W 80 Plus 120mm RGB fanlı mid-Tower Gaming kasa da 4 tane fan var hocam ama mesh değil tabii ki sizce hangisi daha iyi olur tercih olarak. Ayrıyeten tebliondan alırsam 2TB HDD ve sıvı soğutucu ile beraber 17.300TL yapıyor diğer sitelerde bu seçenekler yok
Bende bu sistemi almak istiyorum ama Sinerji'nin sargasınımı yoksa PC hocasının Hero sunumu yoksa bu sistemimi alsam kararsızım.

MX350 mesh yapsanız daha iyi olur hocam hem PSU hem de kasa daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı