NOVA-6700XT vs Rraenee-6700XT vs MANTIS-6700XT

Mhmt22

Decapat
Daha fazla  

Arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar alacağım kendimce internetten bu 3 sistemi buldum bunlardan birini almamı önerir misiniz ya da 16-17k civari önerebileceğiniz başka sistem var mı acaba?

Mantis olanı alirdim gibime geliyor, rraeneede tek fark diğerlerine göre işlemci,kasa,psu 17 bin.15 verip , mantisteki anakarti yükseltip alırdım.

Mantis olanı alirdim gibime geliyor, rraeneede tek fark diğerlerine göre işlemci,kasa,psu 17 bin.15 verip , mantisteki anakarti yükseltip alırdım.
Hocam rraenee en iyisi kasa ve psusu ASUS TUF kaliteli ve pahalı işlemcisi de daha iyi.Fakat mantis daha mantıklı bence o fiyatta.

Anakartı 1 tık yükseltmek isteyince 2600 tl ek istiyo o da biraz fazla geldi bana yükseltmesemde anakart kötu kaliyo ne yapcam bilemedim valla

Anakartı 1 tık yükseltmek isteyince 2600 tl ek istiyo o da biraz fazla geldi bana yükseltmesemde anakart kötu kaliyo ne yapcam bilemedim valla
Evet fazla zaten, normalde b550 veya b450 olması lazım bitmiş demek.

Mantis de anakart kötu diye rraenee e ye kaydım bi tik ama anakart konusunda ne düşünüyosunuz. 320 m-k yeterli olurmu?
Hocam rraenee en iyisi kasa ve psusu ASUS TUF kaliteli ve pahalı işlemcisi de daha iyi.Fakat mantis daha mantıklı bence o fiyatta.

Aynn 1 hafta once falandı herhalde tam alıcam stok bitti stoğun gelmesini bekledim ama gelmiycek gibi sizce ne yapmaliyim rraenee aliyimmi acaba
Evet fazla zaten, normalde b550 veya b450 olması lazım bitmiş demek.

Genel olarak rraeneede güzel alabilirsiniz. Kasa psu diğerlerine göre iyi gibi.

Alınır gibi hocam kasası ve psusu çok kaliteli herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.Arada anakart + işlemci farkı da var.

Anladım çok sağolun bide ram i 3600 mhz yapmıştim ama onunda stoğu bitmis gelmesini beklemelimiyim sizce ikisinin arasinda cok fark varmi

Genel olarak rraeneede güzel alabilirsiniz. Kasa psu diğerlerine göre iyi gibi.

Alınır gibi hocam kasası ve psusu çok kaliteli herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.Arada anakart + işlemci farkı da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…