Nova APU hazir sistem alinir mi?

Kasa ve anakartı değiştirip almayı düşünüyorum(ileriye dönük olması için) bende. Taksit bitince de ekran kartı alırım akar gider. Gündelik işlerimi ve e-spor oyunlarını oynatıyor zaten.

Bu tarz bir APU sistem alsam elime para geçtikçe ekran kartı alsam sistemi yenilesem olur mu? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Elimde neredeyse aynı sistemin 5500GT versiyonu var (Daha iyi bir işlemci) ve bütün oyunları oynatıyor. İstediğin bir oyun vesaire varsa söyleyebilirsin test yapabilirim. Ama genel olarak benim elimde olan PC biraz daha iyi (aralarında iyi oyunlarda max 10 FPS oynar, LOL gibi olanlarda 20’ye çıkabilir).

Ekran kartınız hayırlı olsun. CS2, Valorant ve LoL gibi oyunlarda tahmini FPS'ler nedir acaba? Ve grafik ayarları nasıl oynuyorsunuz?

Ekran kartınız hayırlı olsun. CS2, Valorant ve LoL gibi oyunlarda tahmini FPS'ler nedir acaba? Ve grafik ayarları nasıl oynuyorsunuz?
CS2’de yapay zeka desteği açık oynuyorum yüksek kalitede ve diğer ayarlar ortalarda olacak şekilde 70-80FPS arası oynatıyor ama açmak istemezsen yapay zekayı düşük ayarlarda 60-70 oynatıyor, Valorant en yüksek ayarlarda 120-140FPS veya daha fazladır çok oynamadığım için dikkat etmemiştim, LOL yüksek ayarlarda max 290, min 120 (5’e 5, skillerin havalarda uçuştuğu o TFlerde 120ye kadar nadiren düşüyor) ama ortalama 140-160 arası.

Teşekkür ederim hocam bende alacağım bu APU sistemi, dediğim gibi anakart ve kasa değişikliği yapıp ileride sizin gibi ekran kartı alacağım. Teşekkür ederim bilgiler için.

CS2’de yapay zeka desteği açık oynuyorum yüksek kalitede ve diğer ayarlar ortalarda olacak şekilde 70-80FPS arası oynatıyor ama açmak istemezsen yapay zekayı düşük ayarlarda 60-70 oynatıyor, Valorant en yüksek ayarlarda 120-140FPS veya daha fazladır çok oynamadığım için dikkat etmemiştim, LOL yüksek ayarlarda max 290, min 120 (5’e 5, skillerin havalarda uçuştuğu o TFlerde 120ye kadar nadiren düşüyor) ama ortalama 140-160 arası.
Teşekkürler hocam

Yeni konular

Geri
Yukarı