NP870Z5E-X01TR Mac Kurulumu

Kurulum tamamlandı ise güzel. İlk açılışta takıldığı yeri öğrenin -v ile.
Evet tamamlandı ama -v komutunu çalıştıramadım ve nasıl çalıştırılacağını da bilmiyorum. Windows kurulum imajını kullanarak yükleme yapmıştım ekran takılınca herhangi bir komut veremedim tekrar boot edince clover boot açılıyor bu kısımda ne yapacağım tam olarak ya da komutlar bu ekranda mı veriliyor yoksa başka bir kısımda mı?

Clover Boot menüsünde Dişli çark simgesinin üzerine gelip üstten ikinci satıra (sanırım Boot Args isimli yere) yazabilirsiniz.
O satıra gelip klavyeden Enter tuşu işe satırı aktif edin, son kelimeden sonra bir boşluk bırakıp -v yazın ve tekrar Enter ile satırın aktifliğini kapatın.
Ama tahminimce zaten orda -v komutu yazılı şekilde duruyor olması lazım. Mac açılırken siyah ekran üzerinde beyaz renkte yüzlerce satır yazı geçmiyor mu?

Kolay gelsin.

Clover Boot menüsünde Dişli çark simgesinin üzerine gelip üstten ikinci satıra (sanırım Boot Args isimli yere) yazabilirsiniz.
O satıra gelip klavyeden Enter tuşu işe satırı aktif edin, son kelimeden sonra bir boşluk bırakıp -v yazın ve tekrar Enter ile satırın aktifliğini kapatın.
Ama tahminimce zaten orda -v komutu yazılı şekilde duruyor olması lazım. Mac açılırken siyah ekran üzerinde beyaz renkte yüzlerce satır yazı geçmiyor mu?

Kolay gelsin.
Teşekkür ederim hocam kurulumu yaptım fakat driver yüklemesini yapabilmek için flash disklerimi tanımaması sanırım windows formatını desteklemiyor mac bu yüzden. Biraz sıkıntı yaşadım kurdum hevesimi aldım sonra bastım biçimlendirmeyi:)

Hocam bugun tekrardan Mac kurmayi denedim fakat su ekrani gecemedim surekli kayan bir yazi var sanirim ps2 hatasi. Fotografi paylasiyorum

Dosya Ekleri

• 20141103_193402-1-1.jpg
    20141103_193402-1-1.jpg
    228,9 KB · Görüntüleme: 257
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı