Çözüldü NPPP fidye virüsü bulaştı dosyaları nasıl kurtarırım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fakehacker

Centipat
Bilgisayarımdaki e diskindeki tüm fotoğraflar kilitlenmiş, _README dosyaları var. Nasıl bu virüsten kurtulacağım ve dosyalarımı kurtaracağım? Türü ".nppp".

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarımdaki çoğu fotoğraf vs. .Nppp oldu, virüsü kaldırmak sıkıntı değil, format atarım geçer fakat ben kilitlenmiş dosyalarımı nasıl kurtaracağım var mı bir yolu virüs ID sinin sonu T1 ile bitiyor.

Ben şu dakikadan itibaren virüsle uğraşmak yerine dosyaları kurtarmak istiyorum sonra format atarım dosyaları nasıl kurtaracağım?

Nasıl kurtaracaksın virüsü silmeden. Format atmak en son iş. Yukarıda belirttiğim Kaspersky sitesinde PC acılmadan Windows'dan bağımsız şekilde tarama yapıyor ve virüsleri kapatıyor. Talimatları uygulayın.

360 Total Security'nin fidye yazılımı çözme aracının deneyebilirsiniz. Nppp ile çalışıyor mu bilmiyorum. Deneme yanılma ile öğrenebilirsiniz. 360 Total Security'i aşağıdaki linkten indirin, kurun. Araçlardan "Fidye Yazılımı Şifre Çözme Aracı"na tıklayın. Yönergeleri takip edin.
Garanti yöntem format atmaktır.

Orjinal dosya ve kilitli dosyayı istiyor kilitli dosya var ama orijinal dosya yok ki bende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…