Bilgisayarımdaki e diskindeki tüm fotoğraflar kilitlenmiş, _README dosyaları var. Nasıl bu virüsten kurtulacağım ve dosyalarımı kurtaracağım? Türü ".nppp".
Cenk gördüğün gibi av olmazsa her şey başına gelebiliyor. Çevrimdışı olduğu için doğru dosyaları verebildiğinden birkaç haftaya sizinki de çözülebilir. Murat bey iyi günler dilerim acaba bir gelişme oldu mu? Çözüm ile ilgili?
Cenk gördüğün gibi av olmazsa her şey başına gelebiliyor. Çevrimdışı olduğu için doğru dosyaları verebildiğinden birkaç haftaya sizinki de çözülebilir. Murat bey iyi günler dilerim acaba bir gelişme oldu mu? Çözüm ile ilgili?
Bunu denedim ama program orijinal dosya ve kilitli dosyayı istiyor. Bende kilitli dosya var ama orijinal dosya yok. Orijinal dosyayı nereden bulacağım?
Bir kaç ay önce benimde başıma geldi bu olay nasıl olduğunu anlamadım bilgisayarı bi açtım baktım bütün dosyalar başka uzantı günlerce araştırdım bir çözüm bulamadım en sonunda format attım. Eğer ki bir çözüm bulursan buraya yazarmısın bende belki kurtarabilirim.