NS125 mi Benelli 125s mi?

Tabii ki motora alışana kadar almamanı öneririm. İlk önce motorunu ve kendi sürüş stilini tanı.
Ve ben 16 yaşındayım kendi kaskımı max 10 k ya kadar bisey alacağım ama artçı kaskına 600 700 e var mı bildiğin güzel gözüken bisey abi

Dostum öncelikle 600-700'e Full face kask bulamazsın. Ve hadi buldun diyelim asla almanı önermem. Ekipman konusunda daha hassas olmalısın. 600-700e aldığın kaskı artçına takma.
Ve ben 16 yaşındayım kendi kaskımı max 10 k ya kadar bisey alacağım ama artçı kaskına 600 700 e var mı bildiğin güzel gözüken bisey abi

Dostum öncelikle 600-700'e Full face kask bulamazsın. Ve hadi buldun diyelim asla almanı önermem. Ekipman konusunda daha hassas olmalısın. 600-700e aldığın kaskı artçına takma.
Kaç paraya bulurum artçı için koruyacak fp bi kask lazım 120k motora vereceğim kendi ekipmanlarıma bayılacağım birazda para

Kaç paraya bulurum artçı için koruyacak F/P bir kask lazım 120k motora vereceğim kendi ekipmanlarıma bayılacağım biraz da para.

Şimdilik kendi ekipmanlarını al o zaman dediğim gibi motorunu tanıyıp artçı alabilecek seviyeye gelene kadar paranı biriktirip artçı için daha iyi bir kask alabilirsin. En F/P Full face kasklar 3500 TL'den falan başlıyor.

Tabiki NS125 olacaktır.Boy konusuna çok takılma illaki boyun uzayacaktır.Ama ilk önce ekipman alarak başla sonrasında devamını getir.Ekipmanda ucuza kaçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…