5-6 aydır alıyorum hataları, haftada 1-2 kez diyebiliriz oyun oynarken oluyor genelde uzun zamandır almıyordum tekrardan başladı. Gün de 1 kez oluyor artık ve bu olaydan bıktım.
Bilgisayar özellikleri.
AMD 3.9GHz Ryzen 2200G.
MSI B350M GAMING PRO.
Kingston 8 GB 3000MHz bellek.
MSI 1050 Ti Gaming 4G ekran kartı.
Noctua U12S 120mm işlemci soğutucusu.
FSP 500W 80+ güç kaynağı.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
Mevcut ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncelleyin. Sonrasında da belleklere test yapın.
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
Mevcut ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncelleyin. Sonrasında da belleklere test yapın.
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
DDU ile güncellemiştim belleklere test yaptım sorun yok bios güncellemeye çalışıyorum usb ye indiriyorum ama m flashing kısmında görmüyor, bir de şunu demeyi unuttum oyun oynarken bir anda oyun kapanıp masaüstüne dönüyor r6 da çok oluyor fifada da arasıra oluyor fifada 140 fps civarı almama rağmen sizce sebebi nedir?
Ekran kartına OC veya UV gibi işlemler yaptınız mı? Kartı stres testine sokun. Memtest'in sonuçlarını da atsaydınız keşke.
BIOS güncellemesi için kullandığınız flaş belleğin içinde sadece BIOS var değil mi? Değilse sadece BIOS olan bir bellekle yapın güncellemeyi. Yine olmazsa BIOS'u sıfırlayıp öyle deneyin.
OC var ekran kartında inventus firması aldığımda yapmıştı o işlerden hiç anlamam. Memtest sonuçlarını kaydetmiştim nerede bulabilirim? drive a bir şeyler attım acaba bunlar mı ? Memtest - Google Drive