Ntoskrnl.exe Hatası

C_A_N

Kilopat
Son zamanlarda mavi ekran hatası alıyorum ve minidump dosyasını incelediğimde Ntoskrnl.exe hatası olduğunu gösteriyor. Minidump dosyasını ekledim, yardımcı olursanız sevinirim.

011519-5687-01.rar

Son zamanlarda mavi ekran hatası alıyorum ve minidump dosyasını incelediğimde Ntoskrnl.exe hatası olduğunu gösteriyor. Minidump dosyasını ekledim, yardımcı olursanız sevinirim.

011519-5687-01.rar

Bilgisayarınızın BIOS, Chipset, ekran kartı ve diğer aygıtlarının, Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücülerini kurunuz.

CMD'yi ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda, CMD'yi ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Tüm sürücüler güncel durumda, diğer söylediklerinizi uygulayıp sonucu yazarım.
Öncelikle ilginize teşekkür ederim, söylediğiniz komutları uyguladım ve sonuç fotoğraftaki gibi. Ntoskrnl.exe hatasını iler ki günlerde verir mi bilmiyorum, sonucu yine belirtirim.
Bugün yine aynı hatayı verdi, sorun ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    64,9 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Selamlar, bende de ntoskrnl.exe kaynaklı mavi ekran hataları var. dmp dosyalarını incelerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…