"Ntoskrnl.exe" hatası

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, yaklaşık 1 haftadır bu hatayı alıyorum. Format ile çözülür mü emin olamadım fakat format çözüm olur diyorsanız direkt format atacağım, eğer donanımsal bir arıza ise de garantiye göndereceğim olmadı.
Dosyayı paylaştığımda hata verdi, en kısa sürede paylaşacağım. Minidump

Son düzenleme:
Minidump dosyasını paylaşırken hata verdi, en kısa sürede paylaşacağım. Şu anlık bir program ile bunun resmini yükleyebildim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    52 KB · Görüntüleme: 62
BIOS güncelleyip Clear CMOS işlemi yapabilirsiniz.
Memtest 86 ile test yapın.
Sürücüleri güncelleyin.
Sağlam bir antivirüs taraması yapın
Memtest sonucu hatalı modülleri bulup değiştirin, şuradan bakabilirsiniz:
En son olarak HD Tune Pro ile HDD testi yapın.

Yukarıdaki işlemleri deneyin.

Minidump buyurun sonunda paylaşabildim. Format atmak mantıklı gibi görünüyor sanırım değil mi? Donanımsal bir arıza olabileceğinden şüphelendim en başta.
Bu da aldığım bütün hatalar Minidump.
Şimdi format atiyorum, format atarken "PAGE FAULT İN NONPAGED AREA" diye bir hata verdi. Formatta böyle bir hata alıyorsam eğer, disk ile ilgili bir arıza olabiir mi ?
@KeremBulut @L1ghtninG @Recep Baltaş Memtest86+ ile test yaptım ve 16.000 küsür hata verdi zaten 2x8 ram kullanıyorum yani tüm mb'lar için test verdi herhalde. Testi yanlış yapmış olabilir miyim diyeceğim fakat mavi ekran sorunu alıyorum zaten, fakat RAM'lerin tümünün bozulması garibime gitti. 2 kere denedim, windows formatladıktan sonra bir daha video çekerek deneyeceğim. RAM'leri garantiye göndereceğim olmadı.
Fakat format atmadan önce yine de 15dk veya 2 saat civarı kullanabiliyordum. RAM komple hata vermiş olsaydı direkt kapanmaz mıydı ?
Güncelleme: Ram hatası çıktı, değişim veya iade dediler ürün için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…