Numara meşgul hatası

Tolga33

Hectopat
Merhaba arkadaşlar anneme bugün yeni bir hat aldım. Vodofone'a geçti ama herkesi arayabiliyor, bir beni arayamıyor. Meşgul diyor. 2 hattım 2'sini de arayamıyor. Birine ulaşılamıyor birinede meşgul diyor. Böyle bir şey yaşayan varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar anneme bugün yeni bir hat aldım. Vodofone'a geçti ama herkesi arayabiliyor, bir beni arayamıyor. Meşgul diyor. 2 hattım 2'sini de arayamıyor. Birine ulaşılamıyor birinede meşgul diyor. Böyle bir şey yaşayan varsa yardım edebilir mi?
Annenin yeni numarasını kaydedeyim derken Karalisteye veya Engellenenler listesine eklemiş olmayasın bir de son zamanlarda ilk aramada düşmüyor tekrar aramayı denediysen ve yine olmadıysa sorun senin telde demektir başka bir telefondan da kendini ara ve karalisteni kontrol et bence.

Annenin yeni numarasını kaydedeyim derken karalisteye veya engellenenler listesine eklemiş olmayasın bir de son zamanlarda ilk aramada düşmüyor tekrar aramayı denediysen ve yine olmadıysa sorun senin telde demektir başka bir telefondan da kendini ara ve karalisteni kontrol et bence.

Baktımda engelli falan değildi zaten annemin numarasıda aynıydı değiştirmedim ben onu arayabiliyorum ama o beni arayamıyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı