Numara taşıma işlemi ne kadar sürer?

Numarayı Vodafone faturasız hatta taşımayı düşünüyorum (veya farklı bir operatör). Burada da herhangi bir cayma bedeli öder miyim? Turkcell'de de bazı illere özel 60 GB 420 TL. Ben o illerden birinde yaşıyorum ve burada genel olarak Turkcell daha iyi çekiyor. Bundan direk Vodafone'nun nerdeyse aynı paketini değil de Turkcell'in paketini almayı düşünüyorum.

Dediğiniz Turkcell paketi mevcut müşterilere değil, numarasını taşıyanlara özel anladığım kadarıyla; doğru mu?

Dediğiniz Turkcell paketi mevcut müşterilere değil, numarasını taşıyanlara özel anladığım kadarıyla; doğru mu?

Evet, web sitesinde öyle yazıyor fakat müşteri temsilcisini daha yeni aradım ve o bana paket sizin için uygun, böyle bir şey yapmadan da o pakete geçebilirsiniz dedi. Ben de yarın müşteri temsilcisi üzerinden geçiş yapacağım. Yardımınız için teşekkürler.

Hangi şehirlerde geçerli Muğla'da geçiyor mu acaba? Ben de kaçırdıysam üzülürüm. Fiyatları ne kadar yüksek olsa da en iyi çeken Turkcell sonuçta…

Aslında bir yandan Vodafone'a geçmiş olmamın siyasi sebepleri var. Devlete ait olmayan tek operatör şirketi olduğu için. Turkcell de Türk Telekom'da Türkiye Varlık Fonu'na bağlı.

Ben de aynı sebepten dolayı Vodafone geçmeyi düşündüm fakat Malatya'da (merkezinde değil ilçesinde) olduğum için hizmet kalitesi olarak diğer büyükşehirlere göre daha fazla fark ediyor. Ben faturasızdan geçiş yapabildim. Bir yıl sonra da aynı paketin Vodafone versiyonuna geçiş yaparım.

Kampanyanın geçerli olduğu iller: Bursa, Muş, Erzurum, Adana, Balıkesir, Malatya, Rize, Edirne, Trabzon, Düzce, Aydın, Elazığ, Kayseri, Mersin, Ordu, Aksaray, Sakarya, Hatay, Antalya, Kars, Sivas
Daha fazla bilgi için:

Son düzenleme:
Tam hatırlamıyorum ama 3-4 gün sürmüştü daha fazla da sürebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…