Numarasını yayma şakası yaptığım arkadaşım beni dava edebilir mi?

Ya avukatı geçtim davaya kim bakacaksa o bile uğraşmaz. O kadar boş bir konu yani.

Birader davalar istek ile açılıyor. Savcılık bu davayı reddeder ne diyorsun sen. Ama bana Discord'da numaranı yayarım dedi

Konu sahibinin yazdıklarını okudukça gümleyesim geliyor gerçekten. Babamın holdingi var çok lüks avukatları var seni dava edeceğim h-hayır lütfen yemin ederim bir daha seni tehdit etmiyeceğim robotları var kısmında patladım.

Yemek yapan robotlardan bahsediyorum. Troll konu değil..

İnandın mı sende? Dc giren adam zengin olamaz babası 1 aylık nitro almış sende inanmışsın herhalde.
Bu çocuk bizle kafa buluyor. Bu çok açık. Hepimiz toplanıp bizimle eğlendiği, duygularımızı incittiği için dava edelim bence.

Zengin olması bir şeyi değiştirmiyor. Avukatlarının çok özel olması da bir şey değiştirmiyor. Kararı hakim veriyor.

Ona göre dava açmak aşırı kolay. Hatta dosya açmış bile eğer dediklerini yapmazsam sanırım dava edecekmiş.

Hayır, onların lüks evi var. Robotları bile var yani. Çok fazla zengin.
Ne yapmamı istiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…