"Yayma şakası yaptım" demek "şaka olsun diye yaydım" demek?Arkadaşlar şakaydı ve yaymadım. Sonradan zaten şaka olduğunu belirttim.
O arkadaşımı seviyorum ve asla onun numarasını yayıp hakkına girmem. Sadece şaka yapmıştım ben ona.
Yaymadım ki
Ama nasıl olsa tehdit ettim ve sonradan şaka dedim. Edemez mi yani ?O zaman edemez.
Böyle bir şey için ben kimsenin uğraşacağını düşünmüyorum...Ama nasıl olsa tehdit ettim ve sonradan şaka dedim. Edemez mi yani ?
Yaymadım ki
Dostum sanki ölümle tehdit ettin ne olacak bundan falan kafana neden takıyorsun?Ama nasıl olsa tehdit ettim ve sonradan şaka dedim. Edemez mi yani ?
Ama çok pişmanım ve yaymadım. Bunu asla yapmam zaten![]()
Böyle bir şey için ben kimsenin uğraşacağını düşünmüyorum...
Hayır, onların lüks evi var. Robotları bile var yani. Çok fazla zengin.İnandın mı sende? Dc giren adam zengin olamaz babası 1 aylık nitro almış sende inanmışsın herhalde.
Hayır, onların lüks evi var. Robotları bile var yani. Çok fazla zengin.
Ya avukatı geçtim davaya kim bakacaksa o bile uğraşmaz. O kadar boş bir konu yani.Ona göre dava açmak aşırı kolay. Hatta dosya açmış bile eğer dediklerini yapmazsam sanırım dava edecekmiş.
Hayır, onların lüks evi var. Robotları bile var yani. Çok fazla zengin.
Onların avukatı yurt dışından özel bir avukatmış. Hiç bir davayı kaybettirmemiş. Öyle diyor ama..Ya avukatı geçtim davaya kim bakacaksa o bile uğraşmaz. O kadar boş bir konu yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.