Nuphy Halo96 ve G Pro X Superlight alınır mı?

Simien

Hectopat
Merhaba, Logitech G300s mouse ve Razer Cynosa Chroma V2 klavye kullanıyorum. Bir süre önce kablo karmaşasından sıkılıp kablosuz ekipman arayışına geçtim. Araştırırken mouse konusunda hafif mouse tercih etmem gerektiğini öğrendim çünkü Razer Basilisk X HyperSpeed denediğimde oyunlarda hiç rahat edemiyordum. Klavye konusunda çok bir beklentim yok ancak numpad önemli, enter tuşu da büyük olursa güzel olur düşüncesindeydim.

Kullanım şeklim şöyle remote çalıştığımdan günde yaklaşık 13-15 saat bilgisayar başındayım, genelde kod yazıyorum, müşterilerle yazışıyorum, haftada birkaç kez de arkadaşlarla Valorant oynamaya çalışıyoruz.

Başlarda Logitech MX keys almayı düşünüyordum ancak birkaç kişi oyunlarda gecikme olacağını söyleyince vazgeçmiştim. Ayrıca düşük profil oluşu da soru işaretiydi.
Nuphy Halo96 klavye çok hoşuma gitti açıkçası ama tuşların iç içe oluşu ve İngilizce klavye olması müşterilerle konuşurken rahatsız edici olur mu sorusu yarattı. Alışmakla alakalı aslında. Alışıldığında rahat olacağını düşünüyorum.
Mouse konusunda da birisi Razer Cobra Pro önermişti, Logitech G PRO X beyaz da çok hoşuma gitti, beyaz oluşu ve hafifliği ancak klavyeye göre renk düşünüyorum :) nuphy Halo al rahat edersin derseniz direkt G PRO X alacağım ama MX keys daha uygun olur derseniz başka bir mouse düşüneceğim. Nasıl bir şey önerirsiniz?

Nuphy Halo96

MX Keys

Logitech G PRO X SUPERLIGHT

Elinizin uzunlugu ve tutus sekliniz nedir hocam? Ona gore bir model önerebilirim.

Nasıl ölçülür bilemedim :) orta parmaktan bileğe kadar ölçtüğümde 18cm . Sanırım küçük mouse seviyorum çünkü G300s i yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum. Boyut-tasarım konusunda hiç sorun yaşamadım. Mouse tutuş şeklim 1-3 arası bir şekilde. 1 e daha yakın.

1708956629468.png

Palm grip ise, Lamzu Thorn öneririm. G300S'den gecince Thornda cok buyuk bir model degil o yuzden guzel alisabileceginizi düşünüyorum. Buyuk bir model delirseniz de, DeathAdder V3 Pro da guzel olur.

Palm grip ise, Lamzu thorn öneririm. G300S'den gecince thornda cok buyuk bir model degil o yuzden guzel alisabileceginizi düşünüyorum. Buyuk bir model delirseniz de, DeathAdder V3 Pro da guzel olur.

Ben G PRO X en hafifi sanıyordum 34gramlar bile varmış :D mouse konusunda biraz nettim klavye konusunda kafam karışıktı ama şu an mouse tarafında da belirsizlik yaşıyorum :D
Razer Viper V2 Pro hakkındaki yorumunuz da merak ettim.

V2 Pro da pahalı açıkçası, iki modele de sahibim, ikisi de o paralara alinmaz.

Ne açıdan diyorsunuz hocam. Para konusunda önerdikleriniz de aynı hemen hemen ama bir şeyler eksik sanırım V2 Pro ve G PRO X de.

Deathadder v3 tip olarak attıklarınız içinde hoşuma giden oldu ancak arkadaşta v2 vardı yüzeyi hiç hoşuma gitmemişti.

Son düzenleme:
Simdi Superlight ve V2 Pro 3.000+ liralar etmez. O eserinin üstünde bir miktar olur, sahsen Thorn/Lamzu/Sora modelleri cok daha guzel olur, hem guncellik acisindan, kalite olarak pek de farkları yok diyebilirim elbette ufak tefek farkları var. Palm + minik bir mouse istiyorsanız, Thorn bu butce içersinde onerebilecegim en iyi mouse olur. DeathAdder V2 ve 3 Pro cok cok farklı modeller, her seyi cok daha gelismis bir sekilde satılıyor V3 Pro. Media Markt/Vatan gibi yerlerde deneyip de alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı