lieys
Hectopat
- Makaleler
- 1
Buluştuk yine aynı konuda, sanki sözleşmişiz.
Ne kadar bir tesadüf bu.
Buluştuk yine aynı konuda, sanki sözleşmişiz.
Dostum Müslüman isen aynı zamanda laik olamazsın İslam buna izin vermiyor (Müslüman değilim)
Gülme emojisi atanların hayatında 1 kere kuran okumadığı ne Kadar'da belli![]()
Çok açık konuşmuşsunuz, bu kadar açıklık insana ziyan (!).
Geçen bir kanun teklifi gördüm ne kadar doğru bilmiyorum.Nasıl yanı hocam? Anlamadım.
Kesınlıkle dogru soyluyorsunuz. Serıatcı olmak mantıklı gelmıyor bana. Ya da serıat eskı bır sıstem oldugunu dusunuyorum. Gelecekte belki de tamamen yok olur. Bılemem.
Nereye atıyorlar gulme emojısı? Ben goremedım de. Ha gordum ben de attım gulme emojısı. @TeamOFMind elıne saglık. Sen de atmıssın.
Dostum Müslüman isen aynı zamanda laik olamazsın İslam buna izin vermiyor (Müslüman değilim)
Geçen bir kanun teklifi gördüm ne kadar doğru bilmiyorum.
“Doğuştan gelen biyolojik cinsiyete ve genel ahlâka aykırı tutum ve davranışta bulunan ya da bulunmayı alenen teşvik eden, öven veya özendiren kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”
Bu tarz davranışlarını kastediyorum, bende desteklemiyorum açıkçası ama saltanata döndü bu iş iyice, kendi görüşüne uymuyorsa istediğini yapmaya döndü iş.
Geçen bir kanun teklifi gördüm ne kadar doğru bilmiyorum.
“doğuştan gelen biyolojik cinsiyete ve genel ahlâka aykırı tutum ve davranışta bulunan ya da bulunmayı alenen teşvik eden, öven veya özendiren kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”
Bu tarz davranışlarını kastediyorum, bende desteklemiyorum açıkçası ama saltanata döndü bu iş iyice, kendi görüşüne uymuyorsa istediğini yapmaya döndü iş.
Çok açık konuşmuşsunuz, bu kadar açıklık insana ziyan (!).
(Opsiyonel)Çok açık konuşmuşsunuz, bu kadar açıklık insana ziyan (!).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.