NVIDIA 572.83 Sürücüsü RTX 50 Serisinin Siyah Ekran ve Hız Aşırtma Sorunlarını Düzeltiyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
NVIDIA 572.83 Sürücüsü

NVIDIA 572.83 Sürücüsü yaklaşan oyunlar için destek, daha fazla oyunda DLSS 4 desteği ve RTX 50 serisi ekran kartları için hata düzeltmeleri ile birlikte geliyor. NVIDIA 572.83 Sürücüsü Yenilikleri 28 Mart tarihinde çıkacak The Sims rakibi inZOI sürücüyle ilk günden destek alıyor. Oyuncular oyunda deneysel bir ‘NVIDIA ACE otonom oyun karakterleri’ ayarı bulacak ve NPC’lerinin “daha […]

Devamı: NVIDIA 572.83 Sürücüsü RTX 50 Serisinin Siyah Ekran ve Hız Aşırtma Sorunlarını Düzeltiyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

NVIDIA 572.83 Sürücüsü

NVIDIA 572.83 Sürücüsü yaklaşan oyunlar için destek, daha fazla oyunda DLSS 4 desteği ve RTX 50 serisi ekran kartları için hata düzeltmeleri ile birlikte geliyor. NVIDIA 572.83 Sürücüsü Yenilikleri 28 Mart tarihinde çıkacak The Sims rakibi inZOI sürücüyle ilk günden destek alıyor. Oyuncular oyunda deneysel bir ‘NVIDIA ACE otonom oyun karakterleri’ ayarı bulacak ve NPC’lerinin “daha […]

Devamı: NVIDIA 572.83 Sürücüsü RTX 50 Serisinin Siyah Ekran ve Hız Aşırtma Sorunlarını Düzeltiyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
🗿🗿🗿🗿🗿

8. driver sürümü oldu galiba bu sorun için dün akşam yatmadan önce güncelledim sabah kalktım PC açıldıktan sonra ekran yine siyah olup bir gidip geldi ki 3080 Ti kullanıyorum bu sorun sadece 5000 serisine özel değil. İnşallah NVIDIA kardeş artık şu sorunu kalıcı çözer.

Umarım sadece AMD yazılımını sorunlu zannedenler şunları görüyordur. Garip sorunlarla boğuşmaktan yorulduk son sürümlerde genel olarak.

40 serisi ekran kartları DLSS 4'ten yararlanabiliyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı