NVIDIA 576.52 sürümünde siyah ekran hatası oluyor

Paylaştığım bölüme girip konu oluştur. Minidump dosyasını paylaş konuyu açarken.

hocam bu işlemci sıcaklıgımı oluyor ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-21 004547.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-21 004547.png
    55,5 KB · Görüntüleme: 53

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-21 011028.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-21 011028.png
    50,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
576.52 versiyonlu "Game Ready" sürücüsü sorunlu bir sürücü.

Sürücüyü yükledikten sonra veya PC'yi yeniden başlattıktan Windows tam açılacak gibi olurken siyah ekranda kalması ve mavi daire imlecin sürekli dönmesi. En yaygın olarak bunlar karşılaşılmış Dünya genelinde. 4000 ve 5000 serisi genellikle. Dün benim de başıma geldi.

Örnek :

1748085176172.png

Bunun dışında tabii bu problemi yaşamayan ancak oyunlarda sürekli crash alanlar var.

Bir önceki sürüme dönülebilir veya aynı versiyonun Stüdyo sürücüsüne geçilebilir, onda problem yok gibi görünüyor.

Sürücüyü yükledikten sonra veya PC'yi yeniden başlattıktan Windows tam açılacak gibi olurken siyah ekranda kalması ve mavi daire imlecin sürekli dönmesi. En yaygın olarak bunlar karşılaşılmış Dünya genelinde. 4000 ve 5000 serisi genellikle. Dün benim de başıma geldi.

Örnek :

Eki Görüntüle 2497842

Bunun dışında tabii bu problemi yaşamayan ancak oyunlarda sürekli crash alanlar var.

Bir önceki sürüme dönülebilir veya aynı versiyonun Stüdyo sürücüsüne geçilebilir, onda problem yok gibi görünüyor.
valla hocam ben format attım resmen bilgisayar yeniden canlandı bilgisayarı yeniden başlata tıklayınca bile mavi ekran veriyordu sana tavsiyem format at bilgisayarına şuan 576.52 versiyonu kullanıyorum

Örnek :

Eki Görüntüle 2497842

güvenli modda aç eski sürümü yükle sonra format at

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı