NVIDIA 576.52 sürümünde siyah ekran hatası oluyor

O zaman 15 sene öncesinin mevzularıyla gelme bana. AMD son 5-6 yıldır gayet iyi ilerliyor.

Son 5-6 sene kullandım ve kullandırttım. NVIDIA aldım kafam rahat. İşlemci AMD. AMD APU işlemcili bilgisayarda bile bazen dahili GPU grafik sürücüsüyle sorunlar yaşıyorum. MUX olunca AMD ekran kartını güle güle yapıyorum.

AMD APU işlemcili bilgisayarda bile bazen dahili GPU grafik sürücüsüyle sorunlar yaşıyorum. MUX olunca AMD ekran kartını güle güle yapıyorum.
Sene 1900, çölde yürüyorum yanımda da AMD ati ekran kartı, WattMan hatası falan alıyorum işte, NVIDIA kraldır AMD çöp. 😀

Dostum AMD APU cihazlarım var ve birçok APU bilgisayarlarda kullandım 7 cihaz geçti hepsinde AMD APU'lar da sorun yaşamıştım. Optimizasyon ayarlarıyla uğraşıyordum. Nvidia kartlar optimizasyon ayarlarla uğraşmama gerek kalmadı. İlla harici GPU değil dahili GPU'da problemler yaşadım.

@bluerr senin AMD yıllardır bu sorunu çözemedi. Her AMD GPU olan cihaza bu ayarı yapıyorum rezalet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum AMD APU cihazlarım var ve birçok APU bilgisayarlarda kullandım 7 cihaz geçti hepsinde AMD APU'lar da sorun yaşamıştım. Optimizasyon ayarlarıyla uğraşıyordum. Nvidia kartlar optimizasyon ayarlarla uğraşmama gerek kalmadı. İlla harici GPU değil dahili GPU'da problemler yaşadım.
hocam az önce eski sürümü kurdum bilgisayarı yeniden başlata tıkladım mavi ekran verdi bilgisayar açıldı şifre girdim masa üstü 8 10 saniye geç geldi yine siyahtı rasgele tuşlara basınca masa üstü geldi temiz bir format mı attırsam acaba ?

@871132 dene istersen. Sorun devam ederse kartı gönder servisine. Ondan önce emin olmak için mavi ekran analizi yapan arkadaşlar yardımcı olsun sana onlar daha iyi sorunun nereden kaynaklandığını biliyor.
bunu kime gösterecem

@871132 dene istersen. Sorun devam ederse kartı gönder servisine. Ondan önce emin olmak için mavi ekran analizi yapan arkadaşlar yardımcı olsun sana onlar daha iyi sorunun nereden kaynaklandığını biliyor.

Reis firmayla konuştum sorunun NVIDIA yazılımsal sorun oldunu sadece dravır kurmamı gerektini söyledi

bişey sölim mi kartta hiç bişey yok nivida ortalığı karıştırıyor

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-05-20 saat 20.14.10_545ede07.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-05-20 saat 20.14.10_545ede07.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı