DDU ile sürücüyü kaldrırıp tekrar kurun aynı sorunu yaşadım ve DDU ile çözdüm.
Bunun kart arızalı muhtemelen.
DDU ile sürücüyü kaldrırıp tekrar kurun aynı sorunu yaşadım ve DDU ile çözdüm.
yok olmuyor yeni bir güncelleme bekleyecem bu güncellemede bir sıkıntı var@871132 kart arızalı olabilir. Mavi ekran hatasını mavi ekran analizi konu altında konu açıp raporu paylaşın bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Benim 4070 Ti superde de siyah ekran sorunu oldu bu güncellemeyi yaparken. Hem de ikinci denememde de oldu. PC açıldığında bir şey açamaz hale geldim. 4-5 defa denedikten sonra zar zor DDU ile sürücüyü kaldırıp temiz kurulum yaptım. O zaman sorun olmadı.
bende olmuyorm hocam bu sürüm patlak 5000 seri çıktıktan sonra nvidia iyi kötüleşti ekran kartını AMD alacamBenim 4070 Ti superde de siyah ekran sorunu oldu bu güncellemeyi yaparken. Hem de ikinci denememde de oldu. PC açıldığında bir şey açamaz hale geldim. 4-5 defa denedikten sonra zar zor DDU ile sürücüyü kaldırıp temiz kurulum yaptım. O zaman sorun olmadı.
Arkadaş DDU ile kaldırınca mavi ekran almaya başlamış.
Bende olmuyorum hocam bu sürüm patlak 5000 seri çıktıktan sonra NVIDIA iyi kötüleşti ekran kartını AMD alacağım.
Benim de zamanında mavi ekran aldığım oldu. NVIDIA forumları ve Reddit kaynıyor, aylardır sürücü mevzusunu çözemedi NVIDIA. AMD de bu sorun yaşansa sürücüler sorunlu denirdi. NVIDIA olunca kart bozuk oluyor![]()
Arkadaş DDU ile kaldırınca mavi ekran almaya başlamış.
olmuyor 576.40 sürümde kaldımBenim de zamanında mavi ekran aldığım oldu. NVIDIA forumları ve Reddit kaynıyor, aylardır sürücü mevzusunu çözemedi NVIDIA. AMD de bu sorun yaşansa sürücüler sorunlu denirdi. NVIDIA olunca kart bozuk oluyor.
Siyah ekrandan sonra bilgisayarı Power tuşundan kapatıp tekrar aç. Güvenli moda girip DDU ile sürücüyü sil. Ardından yeni sürücüyü yükle.
Olmuyor 576.40 sürümde kaldım![]()
NVIDIA'da yazılım kaynaklı sorun olasılığı AMD göre her zaman düşük. AMD bir güncelleme iyiyse 5 güncellemesi bozuk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.