Nvidia 8400gs Ram Paylaşım Sorunu

Letters

Hectopat
Önceden Pc'deki Ram'ım 1 Gb idi. 667mhz ddr2 kingston. Geçenlerde n11den soğutuculu hi level 2gb 667mhz ram aldım. Bu gün geldi. Pc'ye taktım. Fakat ram 2.62 gb görünüyor. Ekran kartı nvidia 8400gs. O eskiden 1.2gb'di win7'de. Şimdi ram'den paylaştığını biliyorum. 2 Gb oldu. Acaba o paylaştığını mı kesti? Ne yaptı? Bilmiyorum ki. Ama Win 8.1 kuracağım, bugün yarın kuracağım zaman tekrar aynı şey olur mu acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 32 bit kurduysan sistem o şekilde görür. 64 bit kur, düzelir. Yanlışım varsa, düzeltin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart modelim asrock 775. Dual Vista ayrıca Win8 64 bit kurdum. Hala aynı. Gerçekten de 32-64 ile alakası yokmuş. :)
Ayrıca bir sorum daha olacak. Win7 veya 8 kurduğumuzda ram ekran kartına da paylaşıyor ya. Peki mesela benim ekran kartı harici olarak 1gb win7-8 kurunca 2gb yükseliyor. Bunun oyunlara etkisi ne kadardır ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı