NVIDIA aldığım için pişman hissediyorum

Hayatta herkes hata yapıyor bunu bu fiyata alan bir tek sen değilsin. Hatalarından ders çıkarmalısın ama hatalarına odaklanarak gelişmezsin. Büyük ihtimal okulun var oraya odaklan kendini geliştir gelecek için çabala olan olmuş sıkma canını.
 
Bende ucuz ve daha güçlü diye AMD aldım, almaz olaydım şahsen NVIDIA'dan vazgeçmem.
 
Arkadaşlar rahat 4-6 ay önce hayallerimin bilgisayarını kurdum, ve ekran kartı olarak RTX 3060 aldım (tam modeli TUF Gaming 3060). Ama nedense her gün 3060 aldığım için daha da çok pişman oluyorum. Sistemimi fiyatlar tavan olduğu zamanda topladığım için gereğinden çok ve çok fazla para kıydım (30 bine yakın diyeyim) ve şimdi kafama dank etti nasıl bir iş yaptığım. Bu fiyat bandında keşke 3060 yerine bir 3060 Ti - 3070 ya da 6700 XT - 6800 kilitleseydim keşke diyorum kendime. Özellikle daha çok AMD tarafına yakınıyorum. Sonuçta daha ucuza 3080 performansı veriyor 6800. ailem bu sistemden sonra bir daha yükseltme yok deyince çok daha kötü oldu benim için. Sonuçta bu kadar bütçe ile kat ve kat daha iyi sistem toplayabilirdim. İşin komik tarafı ise bütçe 15 binden başlamıştı.

Ben bu pişmanlık hissinden nasıl kurtulurum?

Kanka enflasyon olduğu zaman alabildiğin ilk seferde alman daha doğru bir hareket belki 1 kademe daha düşük ekran kartın var ama işini sağlama aldın.
 
Reis bende 3080 aldim 20 bin liraya 12 taksitle, daha taksidi bitmeden 4070 Ti çıktı resmen fark atıyor 3080 ekran kartına, fiyat bandıda hemen hemen aynı, sen en iyisini bile alsan 2 seneye kalmadan seni yenisini almaya mecbur etmeye calisiyorlar. Millet 3090 Ti aldi bir dünya para, 4070 Ti ile yarışamıyor bile. O yüzden elindekine şükret suyunu çıkarana kadar kullanmaya bak.
 
Bende ucuz ve daha güçlü diye AMD aldım, almaz olaydım şahsen NVIDIA'dan vazgeçmem.

Hocam AMD aldığı için pişman olduğunu söyleyen çok insan görüyorum neden?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı