NVIDIA anında yeniden oynatma tarzı program önerisi

hymeria

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, oyun içinde güzel bir klip olduğunda anında yeniden oynatma sayesinde son dakikayı kaydedebiliyorum fakat mikrofonumu algılamıyor. Ayarlardan her zaman açık veya her zaman kapalı yaptığımda ses hiç gelmezken bas konuşa aldığımda sesim kayda giriyor. Mikrofonu her zaman açık şekilde ayarladığımda sağ altta mikrofon simgesini göstermesine rağmen sesimi videoya vermiyor. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim veya alternatif olan hangi uygulamalara yönelebilirim?

Bu ses sorununu ne yazık ki ben de yaşıyorum ama bilmediğimiz bir ayarı var gibi hissediyorum. Yani ben alınan klipte, hem discord seslerinin hem de kendi sesimin duyulmasını isterim. Bunun için gerçekten alternatif bir program mı kullanmamız gerekecek? Eğer öyle ise komik bir durum diye düşünüyorum.

Bu ses sorununu ne yazık ki ben de yaşıyorum ama bilmediğimiz bir ayarı var gibi hissediyorum. Yani ben alınan klipte, hem Discord seslerinin hem de kendi sesimin duyulmasını isterim. Bunun için gerçekten alternatif bir program mı kullanmamız gerekecek? Eğer öyle ise komik bir durum diye düşünüyorum.

Vallahi hocam arkadaşlarımla bayağı eğlendiğimiz zamanlar oluyor ve bunu kayıt altına almaktan zevk alıyorum. Bu kayıt içerisinde de benim sesimin olmaması canımı sıkıyor açıkçası. Alternatif bir programa geçmeninde zor bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Vallahi hocam arkadaşlarımla bayağı eğlendiğimiz zamanlar oluyor ve bunu kayıt altına almaktan zevk alıyorum. Bu kayıt içerisinde de benim sesimin olmaması canımı sıkıyor açıkçası. Alternatif bir programa geçmeninde zor bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Yok tabii geçilmesine geçilir de, mevcut uygulamada böyle bir özellik olmaması bana tuhaf geliyor. Sonuç olarak bu özelliğin nvidia'ya eklenme sebebi sizin de bahsettiğiniz gibi eğlenceli ya da tuhaf anları kayıt altına almak olunca, bu etkinliğin içinde kendi sesimizin olmaması ilginç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı