wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 17 Mart 2025 #1 Selamlar, Az önce DDU ile ekran kartı sürücümü kaldırıp tekrar yükledim. Her şey tamam sıkıntı yok fakat NVIDIA App'de yer paylaşımı kapatılmıyor. Sürücüyü güncelleyin diyor. 2-3 kez silip yükledim fakat olmadı. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2025
Selamlar, Az önce DDU ile ekran kartı sürücümü kaldırıp tekrar yükledim. Her şey tamam sıkıntı yok fakat NVIDIA App'de yer paylaşımı kapatılmıyor. Sürücüyü güncelleyin diyor. 2-3 kez silip yükledim fakat olmadı. Ne yapmam gerekiyor?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 17 Mart 2025 #2 Kapatabilmen lazım aslında ama açmanın da bir zararı yok. Filtreyi kapatabilirsin, o düşürüyordu FPS'i bir aralar.
Kapatabilmen lazım aslında ama açmanın da bir zararı yok. Filtreyi kapatabilirsin, o düşürüyordu FPS'i bir aralar.
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 17 Mart 2025 #3 Shinoa dedi: Kapatabilmen lazım aslında ama açmanın da bir zararı yok. Filtreyi kapatabilirsin, o düşürüyordu FPS'i bir aralar. Genişletmek için tıkla... Shinoa dedi: Kapatabilmen lazım aslında ama açmanın da bir zararı yok. Filtreyi kapatabilirsin, o düşürüyordu FPS'i bir aralar. Genişletmek için tıkla... Peki hocam NVIDIA App'i kullanmasam bir sıkıntı yaşar mıyım sürücü güncelleme dışında.
Shinoa dedi: Kapatabilmen lazım aslında ama açmanın da bir zararı yok. Filtreyi kapatabilirsin, o düşürüyordu FPS'i bir aralar. Genişletmek için tıkla... Shinoa dedi: Kapatabilmen lazım aslında ama açmanın da bir zararı yok. Filtreyi kapatabilirsin, o düşürüyordu FPS'i bir aralar. Genişletmek için tıkla... Peki hocam NVIDIA App'i kullanmasam bir sıkıntı yaşar mıyım sürücü güncelleme dışında.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 17 Mart 2025 #4 wubba lubba dub dub dedi: Eki Görüntüle 2447696 Peki hocam NVIDIA App'i kullanmasam bir sıkıntı yaşar mıyım sürücü güncelleme dışında. Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim bilmiyorum. Yer paylaşımını neden kapatmak istiyorsunuz?
wubba lubba dub dub dedi: Eki Görüntüle 2447696 Peki hocam NVIDIA App'i kullanmasam bir sıkıntı yaşar mıyım sürücü güncelleme dışında. Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim bilmiyorum. Yer paylaşımını neden kapatmak istiyorsunuz?
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 17 Mart 2025 #5 Shinoa dedi: Hiç denemedim bilmiyorum. Yer paylaşımını neden kapatmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda FPS kaybı yaşıyorum saçma bir şekilde.
Shinoa dedi: Hiç denemedim bilmiyorum. Yer paylaşımını neden kapatmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda FPS kaybı yaşıyorum saçma bir şekilde.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 25 Yer İstanbul 17 Mart 2025 #6 wubba lubba dub dub dedi: Oyunlarda FPS kaybı yaşıyorum saçma bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Filtreyi kapadıktan sonra problem olmuyor diye biliyorum siz onu da kapatamıyorsunuz galiba. Bazı arkadaşlar formatla anca çözmüş hocam.
wubba lubba dub dub dedi: Oyunlarda FPS kaybı yaşıyorum saçma bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Filtreyi kapadıktan sonra problem olmuyor diye biliyorum siz onu da kapatamıyorsunuz galiba. Bazı arkadaşlar formatla anca çözmüş hocam.